Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig "normális" hogy a barátom nem akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt és eddig még a legkisebb jelét sem mutatta, hogy le szeretne velem feküdni. Nem is akar róla beszélni és nem hiszem hogy könnyű lenne kiszedni belőle.
2016. aug. 15. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én adnék neki ultimátumot,hogy vagy elmegy szexológushoz,veled együtt vagy vége.Vagy mondja el,mi a baja,mert ha ez se megy és még szakemberhez se fordul,akkor Te nem vagy neki fontos.
2016. aug. 15. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Homo nekem is udvarolt 2 evig egy homo fiu szulei es ismerosei miatt

Igaz 16 voltam rendes gyereknek tartottam szuper kapcsolat volt igazi suve fove baratsag szex nelkul

2016. aug. 15. 14:38
 13/19 anonim válasza:
59%

Szia!

Az ember a döntéseit, ebből fakadó cselekedeteinek nagy részét érzelmi alapon hozza, ez tény. Főleg egy párkapcsolatban. Nekem eddig az összes barátnőm szűz volt és gátlásosak. Nekem az vált be mindig, hogy fokozatosság, illetve nagyon felizgattam őket. Sose úgy indultam velük, hogy egy hirtelen & szenvedélyes csókból, vagy lassú érzéki csókból most szex lesz, hanem csak lesz, ami lesz, úgymond csak annak kimutatása mennyire szerettük egymást. Sőt, nem is kell tudatni abszolút, hogy mi lesz. Simogatásnál szépen lassan bemegy a kezed a pólója/inge alá, és haladhatsz tovább lassan, a többit biztos tudod. Ez csak egy példa volt. Női bájaid, mozdulataid, ahogy bánsz vele muszáj izgalomba hoznia. Ha nagyon gátlásos, akkor legyetek ilyenkor nagyon sötétben, takaró alatt (tudom nyár van), ahol nem látszik az, amit esetleg szégyellhet. És nagyon fontos, hogy tudja azt, hogy nem számít mi lesz, csak "érezzétek magatokat jól". Plusz legyen Rád izgulva. Nem azt mondom, hogy 100% beválik Nektek, csak egy tapasztalat, ami nekem bejött mindig. (: Remélem helyre fogtok jönni. (:

22/F

2016. aug. 15. 15:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Az első randi napjától számított 7. Munkanap 13:00-ig normális intervallumon belül található. Azon túl valószínűleg: meleg/csak barátkozni akar/szégyenlős/kicsi a kukija/nemibeteg/jehova tanuja vagy egyéb vallás/egyéb lelki rendellenesség van jelen.
2016. aug. 15. 16:25
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Elég tisztességtelen dolog tőle, azt hazudja, hogy párkapcsolatban vagytok, közben annak egy fontos elemét elsunnyogná, mégis hány évig még?
2016. aug. 15. 17:21
 16/19 anonim ***** válasza:
45%

Miert lenne a szex legfontosabb?

Egy hazassagot sem szexre kell alapozni mert az megdolhet betegseg utazas terhesseg miatt.

A kapcsolat alapja a kozos erdeklodes baratsag kozos hobby osszetartas kell hogy legyen

A szex a cukor a kaveba de nem abbol fozzuk

2016. aug. 15. 17:26
 17/19 fru_ ***** válasza:
#16, te miféle szexről írsz?
2016. aug. 15. 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Egy év már tisztes idő, hogy ne tartsad strigulavadásznak, ő meg ne tartson téged ribizlinek - ahogy írta fent valaki a kávé már megfőtt...

Szerintem egyszerűen és kedvesen kérdezd meg, hogy mit tanácsol, hogyan elégítsd ki szexuális igényeidet?

2016. aug. 15. 21:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon nem oké... szerintem is pszichológusra lenne szüksége. Párkapcsolathoz nagyon is hozzátartozik a szexualitás, anélkül nem megy! Alapvető emberi szükséglet a szex.

Szvsz én már rég dobbantottam volna! Neked is ezt javaslom :)

2016. aug. 16. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!