Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a barátom csak heti egyszer akar velem beszélni? 24/N
Szia! Én távkapcsolatban élek, és minden nap beszélünk. Engem ki is akasztana, hogy alig látom a táv miatt, és akkor azt mondaná, hogy heti egyszer skype-oljunk. Arra gondolnék, hogy van neki más is, aki ott lakik.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, nem, nem normális.
Legalábbis szerintem.
Ha gondolod, írj, és privátban átrágjuk a témát.
25/F
Ez 100% osan normális. Mert mi alapján hiszitek azt ti, hogy az a normális amit ti írtok?
Neki ha ez a normális, akkor ez a normális. Olyannal kezdj akinek több az igénye és akkor normális lesz a te szemedben is.
Nehogy már ne legyen szegény "normális" (mert ti aztán tudjátok mi is az) mert ezer más dolga is van.
És a kompromisszum kötésben az nem opció, hogy a kérdező fogadja el a heti 1 alkalmas beszélgetést? Hisz írta is hogy amikor együtt vannak, nem hanyagolja el a párja, teljesen jól elvannak. Furcsa nekem hogy a kompromisszum szót mindig azok használják akik picit jobban erőltetnének dolgokat a másik félre.
De mindegy igazad van. Miben azt nem tudom. De arra már rájöttem, hogy elég ennyit mondani és megnyugszik mindenkinek a lelki világa. Neked azért mert igazad adok, nekem azért mert nem érdekel! (Legalábbis innentől kezdve)
"nekem folyton az az érzésem támad, hogy nem igazán érdeklem." - nekem is ez lenne az érzésem.
Mi együtt élünk, de azért üzi, sms van vagy 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!