Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova soroljam ezt a viselkedest?
Figyelt kérdés
Udv!
Baratnommel eleg szeszelyes a kapcsolat, napi szinten hallgatom, hogy mi van az ex pasijaival, akikkel surun chatel, emailezik, es talalkozik is neha. En annak a hiva vagyok, ha egy kapcsolat vege, akkor annak vege es nincs tovabb se baratsag, sem kapcsolattartas. Tobbszor megkertem, hogy ne hozza fel a temat, es nem orulok neki, hogy talalkozgat veluk. Szeretem a lanyt, viszont szakitok vele, mert mar nem birom elviselni ezeket a dolgokat. Nem hajlando valtoztatni ezen, es ez engem nagyon kikeszit. 28F
2016. aug. 13. 07:37
11/17 anonim válasza:
" Ha veled van, akkor miért nem veled foglalkozik? "
Ezt itt most nem a járásra értem, hanem konkrétan , amikor veled tölt el időt, és egy térben tartózkodtok.
12/17 anonim válasza:
10.és 11. vagyok, akkor látom,már nem aktuális a válaszom:)
13/17 A kérdező kommentje:
Ugy vettem eszre, es a barataim is akiknek bemutattam, hogy valoszinuleg, nincsenek erzesei, es mindenki jo valamire neki. Tehat, szellemileg visszamaradok ember volt a baratnom...
2016. aug. 13. 13:24
14/17 anonim válasza:
Na akkor én felteszem az i-re a pontot: vágd ki a lányt, mint macskát szarni, ha nyugalmat és harmóniát szeretnél az életedben. Ez parancs. :D
15/17 A kérdező kommentje:
Megtortent a szakitas... Nem konnyu elfogadni a helyzetet, de tapasztaltam mar annyit a noktol, hogy tudjam, sokkal jobbat is talalok. Es nem mellesleg, nekem a nyugalom a legfontosabb az eletemben. Ez az elsodleges szamomra, ha ezt nem kapom meg, a tobbi nem is kell. Igazabol a problema az, es igazuk van a barataimnak is, hogy a no elott 5 evvel voltam kapcsolatban, es most talaltam valakit, akit megszeretettem, pedig nem is valo hozzam. Tovabbra is varom a kommenteket. Koszonom
2016. aug. 13. 15:45
16/17 anonim válasza:
Valahol el kell kezdeni...A rosszból is tanul az ember.
17/17 anonim válasza:
Most mar te is ex vagy, ezutan veled is foglalkozni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!