Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év után összeköltözés és gyerekvállalás?
Január óta járok egy lánnyal, 26 évesek vagyunk.
Igen hamar elkezdte mondogatni, hogy összeköltözés, közös gyerek, stb :(
Meg ugye elvitt szüleihez is 1-1 hétvégére, és a második ilyen látogatáskor elkezdi a nagyanyjáéknál, hogy "majd augusztusaban jövünk egy hétre"
nekem elözöleg nem mondta, hogy majd én a szabadságomon ott leszek egy hétig.
Ez a bizonyos hét mostani héten volt...és olyanok voltak, hogy este 10 órakor beparancsolt az ágyba, mondta, hogy "vége a legény életnek" --- tudniillik én még élvezni akartam, hogy játszhattam a skyrimmel, amivel az munkábajárós "felnőtt" életem miatt csoda ha egy héten tudok 1-2 órát.
Na szóval eléggé szíven ütnek engem ezek a dolgok, hogy ő már gyereket akar tőlem...
Anyagilag nulla vagyok, sajnos nem volt fiatal korom sem, most lehetek olyan 23-24 éves agyilag. Testileg meg sajnos 15...Azért is ment nekem extrém nehezen a nőzés.
Mostmár a szexet is ugy érzékelem, mintha gyereket csináltatna velem, vagyis inkább erre gyakoroltatna :(
Ugy gondolom, hogy ha belecsöppennék abba, hogy családapa legyek, akkor én alkoholba menekülnék vagy hasonlóan rosszul végződne a dolog. Nem akarok én ilyen dolgokkal foglalkozni még, hogy család :(
Előbb el kéne valamit érni az életben, utána gyereket vállalni, nem?
tegnap voltam inni haverjaimmal (fél éve nem voltam sehol) és sziven ütött az is, hogy ha megint szingli leszek, akkor mehetek megint le a szórakozóhelyekre, a MOCSOKA kukázni nőket
végsősoron csak a kilátástalanság egy másik síkjára kerülnék
ja meg hát az ivást sem birom már :( Sajnos az a nőzés egyik alapeleme lenne.
tudjátok én lejártam bulikba évekig, de csak két nőt vittem haza.
Háááát, az az igazság, hogy ez a legfőbb motiváció számomra is, hogy megtartsam a barátnőmet. Undorodtam a bulizástól, piálástól, a kényszeredett rongyrázástól, a pénzköltéstől, fesztiválozástól, ami mind a csajozással együtt jár.
A gondolatától is hányingerem lett egy idő után.
Azt hiszem, hogy bétaként az ilyesmi csak szar élmény lehet, mert el nem tudom képzelni, hogy mások mit élveznek benne.
Viszont az általad leírt csajjal való élet komolyan pariban van vele. Igyekezz a kisebbik rosszat választani, ha nincs jó megoldás.
de MIIIILYEN BÉTAKÉNT emberrrrr? :D
felejtsd el ezt a fajta kategoriázálást, mert ha még nem esett le akkor szólok, hogy jóképünek született de papucs gyereknek éppen állandóan van (szép) nője, max állandoan szopatják
nem a bétaság itt a probléma, hanem a gyenge kinézet
Állj át a meleg-oldalra és pikkpakk megoldódik a gondod ;)
Amùgy, fentebb leírták az összes TÉNYT, ami a csajod ellen szól. Ha folytatod, egy szempillantás alatt apuka, robot, és papucsférj leszel.
Jó, szórakozást!
a homiknál is a külső számít,
ÚTYYYYHOTY....
Hidd el, hogy a kettő egy és ugyanaz. A bétaság a külsőnél kezdődik és ott is fejeződik be.
Ha jól nézel ki, de nyuszi vagy, nem mersz közeledni, akkor a megítélésed az, hogy milyen cuki és félénk.
Ha alacsony vagy, akkor egy gyáva fasxnak mondják ugyanazt.
A viselkedésed önmagában nem határoz meg semmit, de a viselkedésed megítélése a külsődtől függ egyedül.
de amugy ha megmondom ennek a nőnek, hogy gyereket NEM akarok, akkor valószinüleg el fogja játszani, hogy milyen aranyos, hogy igy tulgondolom az egészet
és hogy ÚGYIS megkérdezne engem is, hát ne nézzem már őt ilyen kizsákmányolónak
pedig teljesen nyilvánvaló hogy NAGYON akarna gyereket, másképp nem jönne fel a téma szinte NAPONTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!