Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem enged az élettársam zsinagógába járni az apámmal, mit tegyek?
Tilt, nem engedi, lefog, ha menni akarsz?! Mi lesz a következő, megver?!
Ne csináld már...! Ez az ember önző, akaratos, kisajátító. Mióta vagytok együtt? Miből gondolod, hogy szeret?
Csak mert ez nem szerelem, még csak nem is szeretet. Lehet, hogy érez valamiféle szerelem-illúziót, valamit, ami az igazi szeretet árnyéka, de hogy valóban nem szeret, az biztos. Ha szeretek valakit, nem akarom korlátozni a számára fontos dolgok megélésében, legyen az vallás, hobbi, tanulás... stb. Azt meg végképp nem várom el, hogy mindenben és mindenáron az én elhatározásom, akaratom szerint cselekedjen. Nem az alárendelt bábom, hanem a szerelmem, párom, társam... egy különálló ember.
Ha már most veled így viselkedik, mit gondolsz, milyen lesz a gyerekeitekkel? Bele se merek gondolni...
Egyébként nagy igazság, hogy egy ember valódi jellemét abból láthatjuk igazán, ahogy az alárendeltjeivel bánik... márpedig Te, kedves kérdező, az vagy. Nem tudom, mennyi "munkája" van ebben, pár hónap, vagy évek alatt sikerült elérnie ezt, de elérte.
Innentől a Te döntésed, hogy mennyi idő szánsz még egy hazug, valódi szerelem nélküli kapcsolatra, ill. meddig hagyod elfajulni a "párod" viselkedését veled szemben...
Hogy a fenében kerültél vele össze?
Pontosan nem tudom, hogy mi baja lehet azzal, hogy zsinagógába jársz, de ha a vallásod a probléma, akkor jobb, ha most beszélgetsz vele, mert elég sok újdonságot tudsz neki mondani.
Pl. hogy a gyerekek az anya vallását viszik tovább.
Ha megbékél a vallásoddal, akkor mazeltov!
...de gyanítom, hogy nem fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!