Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Seítsetek! Mit tegyek? (részletek lent)
Szóval van egy lány aki nagyon bejön nekem, de annyira félénk szegény hogy egyszerűen nem tudok vele beszélgetni! Mert ha hozzászólok csak igennel vagy nemmel válaszol, vagy éppen esetleg kinyög egy mondatot, közben látom hogy elpirult, tördeli a kezét, és nem néz a szemebe! Annyira szép és annyira bejön de egyszerűen nem jutok vele 1-ről a kettőre! Pedig 18 éves én pedig 19/F de egyszerűen nem tudok vele normálisan kommunikálni!
Mit tegyek vagy hogy oldjam a feszültségét??
pár évvel ezelőttig én is ilyen voltam...
állandóan pirulva és zavarban...
egy határotottabb pasi kellett,hogy megjöjjön az önbizalmam...(talán tul sok is lett:D)
csak hajrá...meglesz az eredménye...
22/N
Rajtad múlik, mennyi kitartásod van. :) De meg lehet ezt változtatni, csak a lánynak nagyobb szüksége van a bátorításra.
Fontos, hogy próbáld többször keresni a kommunikációs lehetőségeket vele... akkor majd előbb-uóbb megszokja ezt, és ő is eljut oda, hogy többször megnyilvánuljon.
Ha komolyan gondolod, akkor legyél türelmes, mert valószínűleg, ha ennyire zavarban van, te is tetszel neki. Ám nem az a típus, aki lépni fog, szóval neked kell a kezdeményezőbbnek lenned!
Hajrá ;)
Szerintem is csak jártasd a szádat és majd meg töröd a jeget.
Én pl 5 évig voltam jó barátságban a mostani pasimmal.Órákig tudok vele beszélgetni,de mikor összejöttünk én folyton pirultam,meg csöndbe maradtam.De végül megtört a jég és megint beszélek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!