Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem foglalkozik velem a parom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem foglalkozik velem a parom?

Figyelt kérdés
7 eve vagyunk egyutt,az utobbi 2-3 evben ha hazajon a munkabol pihen aztan este gepezik es alvas ..nem jarunk sehova sem ,nem beszelget ,nem hiv megkerdezze mivan velem !este meg bujna ,de en elutasitom mivel ugy erzem semmibe se vesz!?
2016. aug. 10. 21:54
 1/10 A kérdező kommentje:
O azt mondja szeret ,de en ezt nem erzem igy ,sose beszelgetunk csak egy -egy mondatot ,nem buujna hozzam nem olelne meg !
2016. aug. 10. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Eltart téged, kidolgozza a belét, te meg csak várod a törődést, majd még vissza is utasítod az ágyban?

Lécci, mondd, hogy ez egy provokatív kamu kérdés!

2016. aug. 10. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Jó úton jártok a válás felé.A párod, mondhatna pár jó szót, vihetne pár szál virágot, te meg lehetnél elfogadóbb.

Pasi vagyok, de tudom, a virág, fél óra beszélgetés, meg hozná a kedved az ágyjelenethez.

2016. aug. 10. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Ne halgass a kettesre. Valójában ezt miért nem neki mondod el? Nem mi vagyunk vele együtt. A kommunikáció a párlapcsolat alapja. Nem így kell nyílván,hanem finoman,normálisan megbeszélni. Elmondani mit érzel,hogy hiányolod,és amikor ő hiányol téged akkor meg azért utasítodnel mert így érzed,bár ezt nem így csinálnám én - nem vagyok tapsztalt - de rohadt sok nő a szexxel bünteti a párjukat...A szex meg igenis kell egy kapcsolatba. Ne a szexxel büntesd,inkább gondolkodj el és állj elé - figyelj kicsim,beszéljünk mert nem olyan mint régen,hiányollak stb. Utána a többi jön. Sok sikert 😊
2016. aug. 10. 22:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a gond nem lehet vele beszelni ilyenrol ,mert elkezd vergodni !fiatal es megis ugy viselkedik,mint egy papa !mar van gyerek is !
2016. aug. 10. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Na várj. Írok 😀
2016. aug. 10. 22:26
 7/10 WheneverYouWant ***** válasza:
61%
Meg szeretnéd menteni a kapcsolatotokat. Egyszerű a megoldás... gépezz vele együtt! :) Ez nem vicc talán elsőre unalmas lesz de később te is élvezni fogod és lesz egy dolog amit közösen csináltok... ha kirángatni nem tudod semmi közös programra akkor csak ezt a megoldást látom...
2016. aug. 10. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Leülteted, hogy komolyan beszélnetek kell. Bizonyítsa, hogy szeret, foglalkozzon veled! Ha megígéri és nem történik semmi, akkor más sose lesz jobb, hiába várod.

Nekem is 7 év házasságnál volt ez! Egy évig próbálkoztam! Kedvenc kajái, próbáltam érdeklődni a munkája, barátai, ügyei iránt, megvolt a sexi fehérneműk sora, de csak jobb órák voltak. El kellett válnom, mert egyedül nem lehet megmenteni egy kapcsolatot...

2016. aug. 10. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Szervezz programot, ahova mehetnetek, hivd el , ha megy, ha nem te menj el akkor egyedul. Akar bulizni is vagy setalni.

En is ezt csinalom.

N

2016. aug. 10. 23:58
 10/10 fru_ ***** válasza:

A gyerekkel se foglalkozik?

Elég gáz a helyzet.

2016. aug. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!