Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden héten kiborít a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden héten kiborít a barátnőm. Szeretném ha ez változna. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, 4 éve együtt. Szeretem őt, ő is engem, mindkettőnknek elsők vagyunk.

Most nyáron (és tavaly is, meg azelőtt is) minden héten veszekszünk valami apróságon, amit minden esetben ő indít el, pedig semmi értelme, ezzel csak megkeseríti az életemet, életünket.

Az a helyzet, hogy en hétfőtől péntekig dolgozok, ő pedig csak otthon házimunkát végez. Péntek, szombat, vasárnap mindig együtt vagyunk, és rendszerint szerda, csütörtök körül mindig nekem áll valami jelentéktelen dolgon veszekedni amin amúgy se lehet változtatni. Pl:

miért nem megyek hozzá egy órával hamarabb pénteken, miért nem tudok elkéreszkedni. És ez után jön az, hogy nekem ő csak másodlagos, mindenkit előrébb sorolok, nekem ő nem fontos, nem akarok vele lenni, stb...

Ilyenkor én csak fogom a fejemet, azt se tudom mit mondjak (írjak, mert facebookon beszélünk), mert ezeknek nem igazak. Egész héten a hétvégét várom, s azt hogy együtt legyünk de nem lehet a munkából elkéreszkedni.

Aztán pénteken amikor találkozunk olyan mintha nem is lenne semmi baj, minden király, nincs veszekedés és tényleg szinte csak online veszekszünk, személyesen szinte soha.

A magam részéről annyit, hogy minden alkalommal elmondom neki, hogy nekem ő a legfontosabb, de munka nélkül nincs pénz, foglalja el magát hétköznap, mindig együtt vagyunk hétvégén, s fel is fogja, de következő héten újra kezdődik az egész és már belefáradtam. Szakítani nem akarok, mert szeretem.

Köszi, hogy végigolvastad!

2016. aug. 10. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak unatkozik.
2016. aug. 10. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak, szerintem is unatkozik. Ha lehet, akkor próbáljon meg kezdeni magával valamit, mert a lehető legkárosabb, legrombolóbb, leggyerekesebb, legidétlenebb dolog, hogy ilyen módon éli ki a fölös energiáit.
2016. aug. 10. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is mindig ezt mondom neki, hogy foglalja el magát, de nem mindig az a válasz, hogy ő elfoglalja..
2016. aug. 10. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor mit panayzkodsz? Ha annyira rossz lenne akkor nem lennél vele.
2016. aug. 10. 22:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor eszembe jut hogy kell e ez nekem, ez a gyakori veszekedés a semmin. Ugyanakkor persze jó vele, de ilyenkor ki bír készíteni. A kérdésem igazából arra irányult volna hogy mit tehetnék ez ellen, változtatni szeretnék a dolgon, de nem tudom hogyan.
2016. aug. 10. 22:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leirni, hogy nem lakunk még együtt, hanem mindketten a szuleinknél
2016. aug. 10. 22:24
 7/8 RoseTyler ***** válasza:

Tessék összeköltözni! Így több időt lehetnétek együtt. Mert lényegében ezt igényli.

Aztán tessék elfelejteni azt, hogy "csak" házimunkát végez. Az egy komoly dolog, főleg akkor, amikor egyre több lesz belőle!

És tessék szépen leülni megbeszélni, hogy mivel, amire vágyik az megoldhatatlan, akkor ahelyett milyen más reálisan megvalósítható megoldás tenné boldoggá.

2016. aug. 10. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Osszekoltozes es dolgozzon valamit o is.
2016. aug. 11. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!