Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan puhithatnam meg anyumat?
Van egy srac aki tetszik, de anyum nemengedi h osszejojjek vele(nagyonnem)! A srac felver, de nemvenni eszre rajta(meg skinheadek is baratkoznak vele so...), es teljesen normalis, a szulei dolgoznak, o pedig jotanulo, de anyumat ez hidegen hagyja, es en meg szeretem ot. Hogy fogadtassam el vele? Mert eloszor nem sikerult mikor emlitettem neki...:( lecci segitsetek
ui: eleg szigoru anyum vam
Helló!
Tényleg nem minden cigány hazudik, lop és csal!
Ha gondolod nézd meg ezt és mutasd meg anyudnak is http://www.youtube.com/watch?v=fokeMSmVCdo
20:09-Tényleg akk mutassál egyet.
A uccsónak xDDDDDDDDDDDDDD
Nem értem minek írtok ilyeneket a dzsipókról...
Úgyis lepontoz a csaj,akinek a nagy szerelme történetesen hiperpigmentált... Szval az ég adta világon seeeemmi értelme!
És ez a "Beszólás" ami inkább megszólalás..Hogy dobja be egy kondérba Páfff... -.-"
Ennél szánalmasabbat már csak Orbán Viktor tud mondani,de télleg!
Am nemhinném hogy anyudnak tetszene a videó mert elolvasni képtelenség olyan gyorsan pörög,érteni a dumáját meg pláne nem lehet szval..Na mind1..Ha minden szónál megállítod csak ért majd vmit de segááz
17:10 -nek.
Ez az egész nem a pontozásról szól!
A pontok sz@rt se érnek.
Mert valaki azért fog lepontozni mert román vagy,vagy azért mert 2 jégkockával iszod a Whyskit és nem 3-al..Vagy épp azért mert bevéded a cigányoat,vagy pont azért mert lehordtad a cigányokat! x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!