Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én még szüz vok de a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én még szüz vok de a barátom azt akkarja hogy majd elveszitsem hamarosan! ÉS fájdalmas? Vérezni fog?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi még egyszer a válszt egyépként most leszek 14 és neki ez a heppje mert már több csaj is mondta neki hogy 14 évesen veszitete el!!!!
2010. ápr. 19. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen vérezni fog...hektoliter számra fog tocsogni a vér és egy hétig sikálhatod majd a szobád falát...
2010. máj. 26. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:

20:27

jajj ne már xD szegénykét tökre megijeszted...

am nem tudom. én is szűz vagyok még. De szerintem ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt, egy 2 hetes kapcsolatnak ne add oda magad,

és akkor sem hogyha előtte még nem volt semmi kis tapi vagy ilyesmi hogy lásd, te mennyire "kívánod" Őt.

:) remélem segítettem :/

2010. máj. 26. 20:39
 14/18 anonim válasza:
Szerintem 13évesen ne add magad oda senkinek, rá érsz még ezzel. Mondtad, hogy nem is akarod, akkor meg ne csináld. Az meg szemétség a pasitól, hogy azzal jön, hogy más lányok is szexelnek 14évesen... Majd lesz még később egy fiú akit sokkal jobban fogsz szeretni, és felkészültebb leszel, azzal majd sokkal jobb lesz elveszíteni.
2010. máj. 26. 20:51
 15/18 anonim ***** válasza:

ha csak a barátod akarja, akkor ne tedd meg, akkor tedd meg, ha te is akarod, bár 14 évesen szerintem még korai. azért mert ott alszik, még nem kötelező a szex, és mielőtt lefeküdtem a barátommal csomószor egymásnál aludtunk, úgy, hogy csak petting volt, nem kell egyből mindent, lehet szép lassan haladni, még azt érzed, hogy te is akarod.

és igen fájhat, és vérezhet is. van, akinek nem, van akinek igen, nekem eléggé vérzett és fájt is, de kibírható. inkább az a lényeg, hogy akkor veszítsd el a szüzességed, ha azt érzed felkészültél és nem bánod meg.

2010. máj. 26. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:
egyébként meg lehet sokan 14 évesen veszítik el, attól még nem kell neked is, én pl 21 éves korom előtt kicsivel vesztettem el, és nem érzem, hogy elkéstem volna vele. viszont, ha azért elhagy a barátod, mert nem fekszel le vele, akkor nem szeret igazán, aki szeret, az képes várni.
2010. máj. 26. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

14 évesen elvesziteni a szűzességedet!?!

Na ne már!!!!

De 1 a fontos AKKOR TEDD MEG HA TE AKAROD, és ne azért mert a barátod akarja.

És ha mégis odajuttok hogy lefeküdtök akkor VÉDEKEZETTEK!!!!

Ne legyen ilyen hogy "majd időbe kihuzom" meg ilyenek!!!!!!!

Nehogy egy idő mulva azt kelljen feltenned itt hogy "terhes vagyok?"

2010. máj. 26. 21:06
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segitetetek!!!
2010. máj. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!