Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én még szüz vok de a barátom azt akkarja hogy majd elveszitsem hamarosan! ÉS fájdalmas? Vérezni fog?
20:27
jajj ne már xD szegénykét tökre megijeszted...
am nem tudom. én is szűz vagyok még. De szerintem ez attól is függ, hogy mióta vagytok együtt, egy 2 hetes kapcsolatnak ne add oda magad,
és akkor sem hogyha előtte még nem volt semmi kis tapi vagy ilyesmi hogy lásd, te mennyire "kívánod" Őt.
:) remélem segítettem :/
ha csak a barátod akarja, akkor ne tedd meg, akkor tedd meg, ha te is akarod, bár 14 évesen szerintem még korai. azért mert ott alszik, még nem kötelező a szex, és mielőtt lefeküdtem a barátommal csomószor egymásnál aludtunk, úgy, hogy csak petting volt, nem kell egyből mindent, lehet szép lassan haladni, még azt érzed, hogy te is akarod.
és igen fájhat, és vérezhet is. van, akinek nem, van akinek igen, nekem eléggé vérzett és fájt is, de kibírható. inkább az a lényeg, hogy akkor veszítsd el a szüzességed, ha azt érzed felkészültél és nem bánod meg.
14 évesen elvesziteni a szűzességedet!?!
Na ne már!!!!
De 1 a fontos AKKOR TEDD MEG HA TE AKAROD, és ne azért mert a barátod akarja.
És ha mégis odajuttok hogy lefeküdtök akkor VÉDEKEZETTEK!!!!
Ne legyen ilyen hogy "majd időbe kihuzom" meg ilyenek!!!!!!!
Nehogy egy idő mulva azt kelljen feltenned itt hogy "terhes vagyok?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!