Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én még szüz vok de a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én még szüz vok de a barátom azt akkarja hogy majd elveszitsem hamarosan! ÉS fájdalmas? Vérezni fog?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
és ha a barátod azt akarja neked el kell veszíteni? te el akarod?
2010. ápr. 18. 18:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyén kérdése hogy mennyire fáj és hogy vérzik e. ha vérzik csak pár csepp lesz, ha fáj nem fáj nagyon (de ez a pasidon is múlik mennyire figyel oda rád)És ha te esetleg még nem akarod, ne engedd hogy a pasid ráderöszakolja magát vagy megfenyegessen ilyennel "hogyha nem, elhagylak" mert akk csak azért van veled hogy lefektessen.
2010. ápr. 18. 18:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

a barátod akarja hogy elveszítsd?? Miért nem te? ezt neked kell eldöntened hogy felkészültél-e meg stb.. ne ö mondja meg h te mikor akard!

Amugy akkor ha odafigyel rád és nem durva szerintem nem fog fájni! Vérzés az előfordulhat.

2010. ápr. 18. 18:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Legyen meg a baratod ohaja.Elveszem neked!
2010. ápr. 18. 18:34
 5/18 anonim ***** válasza:

jesszusom, ugye hogy cigány vagy XD a pasid megy agy orbitális köcsög f*sz. remélem elvérzel amikor megb*sz

XD

2010. ápr. 18. 18:52
 6/18 anonim ***** válasza:

bioszóráról lógtál vagy mi?

és felvilágositóról?

2010. ápr. 18. 19:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
És TE akarod? Mert ezt elsősorban NEKED kell akarnod és nem a barátodnak. L/23
2010. ápr. 19. 05:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Jah, és 18:52, te meg ugye, hogy egy primitív, rasszista nyomorék vagy? XD Én meg azt remélem, hogy egyszer elkap egy jókötésű kisebbségi és addig "kényezteti" az ánuszrózsád, amíg te el nem vérzel. LOL (csak így hozzácsapva az előbbihez L/23)
2010. ápr. 19. 05:22
 9/18 A kérdező kommentje:

Elöre is köszönöm a válaszokat!!!!!

Az biztos hogy mi jól meg értjük egymást és nem tom hogy ki de irta valaki hogy fenyegetözés meg minden de ha itt alszik akkor azt mondta csak igy és sehogy máskép és én neon szeretem és azért kérem neten a válaszokat mert olyan tanácstalan vok!!!DE és ugye ugy terveztük hogy szülinapom-on itt alszik de szeretem de talán még nincs itt az ideje hogy elveszitsem!!!!Kérlek segitsetek dönteni naon tanácstalan vok!!!!!köszönöm!!!!

2010. ápr. 19. 13:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Az írásodból látszik, hogy még korai neked - csak az a kérdés, mennyire.

Mindenesetre ha először ott alszik nálad, miért kéne rögtön közösködni? Ismerkedjetek csak, az is nagyon jó tud lenni... mondd meg neki előre, hogy még nem szeretnéd, és ne is hagyd magad, ha ő egy kicsit elveszítené a fejét. Ha nem bízol meg benne, akkor meg ne aludjatok együtt.

2010. ápr. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!