Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha valaki exekkel tart kapcsolatot?
Egy jól működő kapcsolat alapjai a BIZALOM és a KOMMUNIKÁCIÓ!
Ha nem bízol benne, akkor teljesen felesleges együtt maradnotok.
Ha kíváncsi vagy hogy mit miért csinál, miért nem nyitod ki szépen a szádat, és beszélsz vele erről? Ennyire bonyolult lenne őszintének lenni?
Attól, hogy valakik szakítottak, még nem kell a világ végére száműzniük egymást.
Nálunk van közös gyerek, így nyilván tartjuk a kapcsolatot. Nem mostanában szakítottunk, mégis mai napig velem osztja meg a dolgait, bennem bizik a legjobban és én is sok mindent elmondok neki.
Mindkettőnknek van már más, neki vannak még erzelmei irántam, de a kapcsolatunk csak baráti. Tehát én azt mondom a saját példámból kiindulva, hogy ha a bizalom meg van köztetek, akkor belefér. De biztos fogsz másféle választ is kapni.
Szia,
Én mind a 3 exemmel jóba vagyok. Nem beszélünk napi szinten, de van, akit bármikor felhívhatok, van aki engem hívhat bármikor, és van, akire számíthatok technikai kérdésekben és hardveres dolgokban.
Mindemellett a jelenlegi párom szeretem, de úgy gondolom, hogy barátok voltunk mikor összejöttünk, a kapcsolat nem működött, attól még maradhatunk barátok.
Párom ezt elfogadja, és bár érdekli mit beszélek velük azon a 3 havonta 1 alkalmon (fb-n), de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!