Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha valaki exekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha valaki exekkel tart kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A párom az egyik exével jó kapcsolatot ápol,sokat beszélnek telefonon,nagy ritkán személyesen is találkoznak. Elmondása alapján ugyan mint pár nem működnének már jól,de a baráti,lelki kapcsolat megmaradt kettejük között. És van még egy pasi a párom életében,aki az egyik legjobb barátja állítólag.Bőven előttem ismerkedtem meg és próbálkoztak többel is,csak az nem működött és maradtak jó barátok. A srác többet szeretne tőle és ezzel szerintem a párom is tisztában van,de ettől függetlenül szeret vele találkozni. Mindez belefér egy jól működő párkapcsolatba? Szóval mindez természetes? Vagy csak kvázi hülyére vesz és valamire én is jó vagyok Neki? Vagy nem tudom............
2016. aug. 6. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Egy jól működő kapcsolat alapjai a BIZALOM és a KOMMUNIKÁCIÓ!

Ha nem bízol benne, akkor teljesen felesleges együtt maradnotok.

Ha kíváncsi vagy hogy mit miért csinál, miért nem nyitod ki szépen a szádat, és beszélsz vele erről? Ennyire bonyolult lenne őszintének lenni?

Attól, hogy valakik szakítottak, még nem kell a világ végére száműzniük egymást.

2016. aug. 6. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk van közös gyerek, így nyilván tartjuk a kapcsolatot. Nem mostanában szakítottunk, mégis mai napig velem osztja meg a dolgait, bennem bizik a legjobban és én is sok mindent elmondok neki.

Mindkettőnknek van már más, neki vannak még erzelmei irántam, de a kapcsolatunk csak baráti. Tehát én azt mondom a saját példámból kiindulva, hogy ha a bizalom meg van köztetek, akkor belefér. De biztos fogsz másféle választ is kapni.

2016. aug. 6. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Szia,

Én mind a 3 exemmel jóba vagyok. Nem beszélünk napi szinten, de van, akit bármikor felhívhatok, van aki engem hívhat bármikor, és van, akire számíthatok technikai kérdésekben és hardveres dolgokban.

Mindemellett a jelenlegi párom szeretem, de úgy gondolom, hogy barátok voltunk mikor összejöttünk, a kapcsolat nem működött, attól még maradhatunk barátok.

Párom ezt elfogadja, és bár érdekli mit beszélek velük azon a 3 havonta 1 alkalmon (fb-n), de ennyi.

2016. aug. 6. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nalunk nincsenek ilyen exek es hala egnek ezzel problema sincs :) Mi egymas bizalmasai vagyunk es igy is van jol.
2016. aug. 6. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem,szóval akkor mindez nem kérdés ezek szerint és teljesen normális :) Megnyugodtam :)
2016. aug. 7. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!