Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom sajnalja tolunk a penzt, mit tegyek?
Nem feltetlen sajnalatrol van szo..irom roviden a sztorit
Nalunk lakik anyunal meg nalam feleve.
Egyutt lakunk harman,igy nem kell albit fizetnunk.
Enn22 o 33 eves.
Azz momdta adig nem mehyunk albiba amig nincs fizetesem mivel a felet kellene fizetnem.(tanulok meg)
Oke!! Itt lakunk harman egy hazba...rezsit sose fizetet...anyukam 120at keres havonta..mindent o fizet...sokszor sir h nincs penze a rezsire a baratom sose ajanlotta fel a segitseget...
Annyit kertem h fizesse nekem a kondiberletem mert anyu nemtudja...aztmondta nem..menjek futni...a szabadba
Aztan vegul megvette de azzal a mondattal h vegyuk ugy h a rezsit fizeti..persze ezz nekem mondja.
Inkab nem mos a mosogeppel h ne vegyen mososzert..megvarja mig anyam vesz...
Egyszer nemszalt be semmibe...o 300e keres havonta...
Kajat vesz de annyit h kollakjon..es persze nekem egy adagot...egyet..
Nem mondom h tartson el de nalunk lakik enn tanulok..anyukam melozik...es a parom nem fizet..h mondjam el neki h valtoznia kell? Ez normalis?
Neharagudj,mondtam egy szoval is h engem nem minosit? Vagy szoltam egy rossz szot is azert amiket irtatok jogosan?
Kerlek erre valaszolj.koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!