Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom sajnalja tolunk a penzt, mit tegyek?
Nem feltetlen sajnalatrol van szo..irom roviden a sztorit
Nalunk lakik anyunal meg nalam feleve.
Egyutt lakunk harman,igy nem kell albit fizetnunk.
Enn22 o 33 eves.
Azz momdta adig nem mehyunk albiba amig nincs fizetesem mivel a felet kellene fizetnem.(tanulok meg)
Oke!! Itt lakunk harman egy hazba...rezsit sose fizetet...anyukam 120at keres havonta..mindent o fizet...sokszor sir h nincs penze a rezsire a baratom sose ajanlotta fel a segitseget...
Annyit kertem h fizesse nekem a kondiberletem mert anyu nemtudja...aztmondta nem..menjek futni...a szabadba
Aztan vegul megvette de azzal a mondattal h vegyuk ugy h a rezsit fizeti..persze ezz nekem mondja.
Inkab nem mos a mosogeppel h ne vegyen mososzert..megvarja mig anyam vesz...
Egyszer nemszalt be semmibe...o 300e keres havonta...
Kajat vesz de annyit h kollakjon..es persze nekem egy adagot...egyet..
Nem mondom h tartson el de nalunk lakik enn tanulok..anyukam melozik...es a parom nem fizet..h mondjam el neki h valtoznia kell? Ez normalis?

Érdekes a párod.
Tehát ha csak akkor megy veled albiba ha te fizeted a felét. Így, hogy veletek lakik nem fizet semmit. Miért is?
Férfiként azt a nőt támogatom akit szeretek. És tok 8 hol a rezsi fele. Ha belefér kifizetem az egészet. Most nálatok mennyi a rezsi 50-60?
Neked tényleg egy ennyire önző pasira van szükséged?

Nem normális ez a dolog.
Mondd meg neki, hogy innentől vagy beszáll részarányosan a költségekbe, vagy mehet.
Nem elég, hogy ingyenélő, önző, kihasználja anyukádat, de még sexet is kap érte.

Érdekes hogy az ilyen pasi kell a nőknek, a normálisat meg lekoppintják. Nem egyszer látni kedves/normális lányt egy f..zal, utána meg jön ez hogy milyen szemét.
Nem tudom... annyit elárulhatnál hogy mi tetszik benne. Azon kívül hogy egy p**s és a nők többségének arra van szüksége hogy egy ilyen menő macsó szarjon rájuk de mégis vele maradnak... és még a férfiak a bonyolultak.

Ijesztő, hogy milyen emberek vannak.....
A kihasználás nagy mestere.
El ne hidd, hogy ez az ember szeret téged vagy fontos vagy neki.Csak is kiźárólag saját magát szereti!
Kívánom, hogy legyen erőd és tartàsod elküldeni az anyjăba,oda ahonnan jött.

Ezt a feles témát beszéljétek már ki kicsit jobban: hogy akkor mennyi lenne, mert fele rezsi, kaja, neadjisten albérleti díj (?) kifizetését meg kéne reszkiroznia havonta. Merth ő nálatok lakik albérlőként, technikailag. Nem tetted neki szóvá még egyszer sem, igaz?
26/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!