Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha olyan pasit szerettem meg, akinek van barátnője?
Régi ismerős,de pár hónapja elkezdtünk msnezni.Majdnem mindíg ő ír rám és órákig beszélünk,nagyon sok közös van bennünk,összeillünk nagyon,bármiről elbeszélgetünk és néha olyanokat írunk mint a szerelmesek egymásnak...Még nem beszéltünk az érzéseinkről,de abban biztos vagyok,hogy én szeretem és azthiszem ő is hasonlóképp van velem.DE van barátnője...azt mondta hogy már nem érzi,hogy szeretné a lány,meg messze is van tanul ezért keveset találkoznak és hogy megbánta hogy belekezdett abba a kapcsolatba...Tudom,hogy nem helyes amit csinálok,nem lett volna szabad beleszeretnem.Mit tennétek a helyemben??
énL/16 őF/20
felejtsdel!!!
képzeld magad a csajszi, helyébe..:SSS
Azonnal felejtsd el a srácot! Nem érzed rsszul magad hogy szétdulsz egy kapcsolatot???? Gondold magad a másik csaj helyébe, ő nem tehet róla hogy másik városban tanul, így ritkábban tud a fiúval lenni!
A srác is lehet csak hazudik, lehet hogy tudja hogy neked bejön, és csak tetszik neki hogy valaki epekedik utána, közben meg minden oké a Barátnőjével.
Fiatal vagy, keress más fiút, lehet hogy most jelen pillanatban rossz, de nem hiszem hogy nem találnál mást. De legalább nem teszel tönkre egy több éves kapcsolatot!!!!
lőd le a fiunak a barátnőjét
máris a tied XD
Velem is ezvolt, csak ott párhónapos kapcsolata volt a srácnak, a korkülönbség is ennyivolt, tökfura. én anno vártam.. kicsit több mint egy évig voltak együtt, addig csak akkor beszéltünk ha a srác írt rám, de mire szétmentek(nemrég), már rájöttem, hogy nagyon megváltozott, én nem változtam vele.. és egyre kevésbé szerettem, majd úgy alakult a helyzet, hogy összejöttem egy másik sráccal, nagyon jól érzem magam vele, nemsokára egy hónaposak leszünk^^, bár néha még hiányzik..
szerintem küzdj most, mert magadat fogod okolni, és azon töprengsz majd, hogy mi lett volna, ha..
L/18
Kb. én is hasonló szituba vagyok, csak a srác szerintem szórakozik velem...
Hát szerintem szerezd meg. :D Jól van, hogy gerinctelenség mástól elszeretni a pasiját, de ha a srác már nem szereti annyira a barátnőjét, akkor miért ne lehetne megpróbálni?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!