Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyan pasit szerettem meg, akinek van barátnője?

Figyelt kérdés

Régi ismerős,de pár hónapja elkezdtünk msnezni.Majdnem mindíg ő ír rám és órákig beszélünk,nagyon sok közös van bennünk,összeillünk nagyon,bármiről elbeszélgetünk és néha olyanokat írunk mint a szerelmesek egymásnak...Még nem beszéltünk az érzéseinkről,de abban biztos vagyok,hogy én szeretem és azthiszem ő is hasonlóképp van velem.DE van barátnője...azt mondta hogy már nem érzi,hogy szeretné a lány,meg messze is van tanul ezért keveset találkoznak és hogy megbánta hogy belekezdett abba a kapcsolatba...Tudom,hogy nem helyes amit csinálok,nem lett volna szabad beleszeretnem.Mit tennétek a helyemben??

énL/16 őF/20

2010. ápr. 18. 16:16
1 2
 11/18 anonim válasza:
Harcolj érte ha kell :P
2010. ápr. 20. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:

felejtsdel!!!

képzeld magad a csajszi, helyébe..:SSS

2010. ápr. 20. 17:45
 13/18 anonim ***** válasza:
semmit ne tegyél!23N.
2010. ápr. 20. 18:13
 14/18 anonim válasza:

Azonnal felejtsd el a srácot! Nem érzed rsszul magad hogy szétdulsz egy kapcsolatot???? Gondold magad a másik csaj helyébe, ő nem tehet róla hogy másik városban tanul, így ritkábban tud a fiúval lenni!

A srác is lehet csak hazudik, lehet hogy tudja hogy neked bejön, és csak tetszik neki hogy valaki epekedik utána, közben meg minden oké a Barátnőjével.

Fiatal vagy, keress más fiút, lehet hogy most jelen pillanatban rossz, de nem hiszem hogy nem találnál mást. De legalább nem teszel tönkre egy több éves kapcsolatot!!!!

2010. ápr. 20. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:

lőd le a fiunak a barátnőjét

máris a tied XD

2010. ápr. 20. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Velem is ezvolt, csak ott párhónapos kapcsolata volt a srácnak, a korkülönbség is ennyivolt, tökfura. én anno vártam.. kicsit több mint egy évig voltak együtt, addig csak akkor beszéltünk ha a srác írt rám, de mire szétmentek(nemrég), már rájöttem, hogy nagyon megváltozott, én nem változtam vele.. és egyre kevésbé szerettem, majd úgy alakult a helyzet, hogy összejöttem egy másik sráccal, nagyon jól érzem magam vele, nemsokára egy hónaposak leszünk^^, bár néha még hiányzik..

szerintem küzdj most, mert magadat fogod okolni, és azon töprengsz majd, hogy mi lett volna, ha..

L/18

2010. ápr. 20. 18:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Kb. én is hasonló szituba vagyok, csak a srác szerintem szórakozik velem...

Hát szerintem szerezd meg. :D Jól van, hogy gerinctelenség mástól elszeretni a pasiját, de ha a srác már nem szereti annyira a barátnőjét, akkor miért ne lehetne megpróbálni?

16/L

2010. ápr. 20. 18:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Az a gond,hogy a válaszolók egyik fele ezt mondja ,a másik fele azt...és én is igy vagyok,az egyik felem megszerezné magának a pasit mert hogy "a szerelem mindent legyőz",a másik felem viszon hagyná az egészet és nem tenné tönkre azt a kapcsolatot,még akkor sem,ha már nem olyan jó...
2010. ápr. 20. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!