Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyan pasit szerettem meg, akinek van barátnője?

Figyelt kérdés

Régi ismerős,de pár hónapja elkezdtünk msnezni.Majdnem mindíg ő ír rám és órákig beszélünk,nagyon sok közös van bennünk,összeillünk nagyon,bármiről elbeszélgetünk és néha olyanokat írunk mint a szerelmesek egymásnak...Még nem beszéltünk az érzéseinkről,de abban biztos vagyok,hogy én szeretem és azthiszem ő is hasonlóképp van velem.DE van barátnője...azt mondta hogy már nem érzi,hogy szeretné a lány,meg messze is van tanul ezért keveset találkoznak és hogy megbánta hogy belekezdett abba a kapcsolatba...Tudom,hogy nem helyes amit csinálok,nem lett volna szabad beleszeretnem.Mit tennétek a helyemben??

énL/16 őF/20

2010. ápr. 18. 16:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hallgass los coloradost.
2010. ápr. 18. 16:17
 2/18 anonim ***** válasza:

ha kell a fiú akkor szerezd meg, ezek szerint szimpatizáltok egymással és valószínű a fiú ki kacsingat a barátnője mellől. Nem lesz nehéz dolgod!

Sok sikert!

2010. ápr. 18. 16:20
 3/18 anonim ***** válasza:

ugyan ez van velem is..:/

legyél csendbe.. mert utánna meg azlesz az izé h miattad szakítottak... 1× majd szakítanak..és akkor majd célozgass az egészre.. ;) :)

2010. ápr. 18. 16:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Tudtam.... Nah várjatok csak!!!
2010. ápr. 18. 16:32
 5/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Várok én csak kicsit nehéz így...
2010. ápr. 18. 16:34
 6/18 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Nem szép dolog tönkretenni egy kapcsolatot.
2010. ápr. 18. 16:53
 7/18 anonim ***** válasza:
Keress egyedülállót. Fiatal vagy nagyon. Ennyi idősen még ne legyél szerető. Majd ráérsz 35 éves korodban, ha már az összes korodbéli férfi elkelt, és ha akarsz, se találsz mást :D
2010. ápr. 18. 17:06
 8/18 A kérdező kommentje:

Olyan könnyű lenne ha nem szeretném ennyire...:(más pasi nem érdekel,ha meg igen akkoris csak hozzá hasonlitgatom

:( de nem akarom h miattam szakitsanak..önző vagyok??

2010. ápr. 18. 20:41
 9/18 anonim válasza:

várj,mindenképp. nem lenne szép dolog tőled ha beleavatkoznál, és utána bánnád.

egyébként annyit kérdezhetek,hogy mennyi ideje vannak együtt?

és neked ő mióta van fent msnen? mert már az sem szép dolog,hogy így folyamatosan beszélgettek

2010. ápr. 18. 22:30
 10/18 A kérdező kommentje:
Mi két és fél hónapja beszélgetünk ők meg már nemtudom pontosan mióta vannak együtt de vagy 2éve kb.Nem szivesen beszél velem róla csak annyit szokott mondani,hogy úgyérzi már nem szereti őt a lány és hogy ritkán találkoznak...(pedig olyan szeretnivaló srác:P)
2010. ápr. 18. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!