Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy srácot! Reménytelen a dolog? Bővebben lent.
Szerintem ezzel a sráccal,Te csak megszívod.
Minnél elöbb próbáld elfelejteni! Ismerkedj,és foglald el magad.
az egyém is hosszulesz.:) bocsi.. de szerintem fontoslesz amit mondok (: vagyis remélem..
naa.. nekem már 1 éve tetszik 1 srác a suliból.. tavaly nyáron én nagyon szerettem.. ő kb leszart..és amiket írtam sok mindent a haverjaitól halottam vissza. akkor én összevesztem vele hogy miért mond el nekik sok mindent.
és mondtam neki hogy akkor mind 1 inkább legyünk barátok..
egész nyáron beszélgettünk együtt voltunk a haverjaival..mert közös ismerősök stb... és akkor. szeptemberben amikor elkezdődött a suli egyik délután elhívott sétálni kettesbe.. megkérdezte hogy én hogy érzek iránta..én mondtam hogy még mindig tetszik de nyáron megbeszéltük hogy csak barátok.. és ő megállított szemtől szembe beszéltünk bevallotta hogy szeret..és többet akar mint barátság nekem erre az volt a válasz hogy megcsókoltam.(mivel énis szerettem csak nem akartam úgy neki elmondani..:) ) naa. és akkor az első hetekben nem sokat voltunk együtt a suliban olyan volt mintha még mindig csak barátok lennénk. (évfolyamtársak vagyunk.) de délután mindig együtt voltunk.. kb 1 hónap múlva volt az, hogy suliba is öleltük egymást stb... és még mindig együtt vagyunk..
hidd el tudom milyen az h mindennap sírva lefeküdni mert rá gondolsz .. nekem az egész nyaram ezzel tönkrement.. (: de megértee...:D
szerintem ne változz meg 1 fiú kedvéért soha.. inkább keress másikat.. vannak ők sokan..:)
naaa.. én azt akarom mondani, hogy menyél bele abba hogy csak barátok.. hidd el valahol jól esik neki hogy te még többet akarsz tőle.. na szóóval..:D akkor mondd meg neki hogy benne vagy abban hogy csak barátok.. és igenis kezd el pasizni!!!! tegyél úgy mintha téged ő már nem érdekelne... esetleg ha valaki teccik neked még a suliból.. menyél oda hozzá szórakozzatok.. lehetőleg úgy hogy ezt a csávó akibe szerelmes vagy ő is lássa.:)
idővel féltékeny lesz... és lehet rájön hogymég szeret és megbánta.:). szerintem próbáld ki..
16/L
bocsi hogy sok..:) de mondtam..:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!