Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek kell a barátnőmnek snapchat?
Mond el neki hogy ez téged zavar. Amit ide is leírtál.
Nem használom egyiket se. Se a párom. Nem is értem mások miert vannak belebolondulva.
Múltkor egy vacsoránál az egyik ismerősünk folyton a mobilját nyomkodta. A férje és két gyereke mellett. Bevallotta hogy függő.
Mit lehet tenni ellene? Én se tudom.
Beszéld meg a szerelmeddel hogy téged zavar az hogy többet foglalkozik a társasági oldalakkal mint veled.
Úristen de nagy problèmák...
Amúgy ha ennyire zavar tèged a dolog akkor kèrdezd meg tőle..
Ez pedig az a tipikus felkérés keringőre, hogy akinek bejön a kép alapján, az írjon rá nyugodtan. Nem a barátnőivel beszélget, el kell hogy keserítselek.
Ha kételkedsz, akkor csinálj egy kamu snapchat-et, vagy kérd meg egy haverod, akinek van, hogy írjon rá. És hamar rá fogsz jönni, hogy mi újság.
Leszedte a szivecskékkel teletűzdelt neved insta-ról? Világvége... Én a helyedben elsőnek szakítanék vele, aztán újra összejönnék vele, hogy megint szakítsak vele! Megérdemli a kis hülye lájkvadász!
Komolyan mondom ez már szánalmas... xD
"18 evesen eleg komoly lany es okos is"
Gondold újra.
Divatból is csinálhatja, mert egyes fiataloknak olyan ez, mint a friss oxigén. Ha nem vagy fenn minden sz*ron, mint a többiek akkor kvázi nem is létezel.
Tisztelet a kivételeknek.
Persze ez nem nagy probléma, tudom hülyén is hangzik, de csak kicsit furcsálom, lehet velem van a baj :)
azert irtam ide mert nála nem akarom felhozni, nehogy baj legyen belőle, meg nem akarok semmit se megtiltani neki, ha ő örömét leli benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!