Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy is párom, ha nem tudok főzni?
Így van,egy féefi is főzhet,be kell segítenie a házimunkaba. Teljesen igaz. De nő létemre mondom,hogy szégyen,ha nem tudtok főzni. Ehhez semmi köze annak,hogy te hány százezer forintot keresel,meg hogy a ffi is főz.
Nyugodtan pontozzatok le,le sem tojom,de nem akartok főzni!
Leégne a képemről a bőr,ha nem tudnék meghívni senkit,egy nagyobb baráti társasagot egy ebédre+tortára,sütire. Azt mindenki meg tudja tenni,hogy elmegy az étterembe és állja a banda számláját,nagy ész nem kell hozzá.
Nagyon gáz,tőlem élhetjük a 31. századot,de az a nő,aki nem tud a párjának egy finom levest,pörköltet csinálni,szégyen! Oh,nem rendszeresen,dehogy...(irónia) Csak szülinapjára,névnapjára...
Ettől még lehet barátod!
Ja,és bocs,de az,hogy nem akarsz főzni,bármelyik századotokban gáz lesz,meg kereshettek milliôkat:) Meg lehet magyarazkodni,hogy a férfi főzzön! Persze,főzzön,ez igaz,aláírom!
De egy családi ebédet,ami 3-4 fogásos,+sütik... Fura felfogás;)))))
ennyi idősen kicsit gáz, ha valaki semmit nem tud elkészíteni. mindegy hogy fiú vagy lány.
nálam nem volt elvárás, hogy a barátnőm tudjon majd főzni, nem ez alapján választottam. általában én szoktam csinálni neki kaját, bár ő is tud, de én gyorsabb vagyok.
szerintem borzasztóak azok a férfiak, akik a nőtől várják a kaját, azok a nők is akik menőnek tartják nem tudni főzni, illetve azok a nők is, akik szánalmasozzák azokat, akik nem tudnak...
Én az első együttélésemben tanultam meg. Hazudnék ha azt mondanám, hogy bmit el tudok készíteni, de amit nem csináltam még; recept aszt csá. Sütni viszont életemben nem sütöttem még.
Főzéssel is csak annyi a bajom, hogy utálom a pepecs munkát, nincs mindig türelmem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!