Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tudnátok hűségesek maradni ebben a helyzetben?
3 évvel ezelőtt rosszindulatú daganat miatt többek között kismedencei sugárkezelést is kaptam. Sajnos, arra senki nem készített fel, hogy ennek mik lesznek a következményei.
A petefészkeim elpusztultak, a méhem összeégett, de a legrosszabb az, hogy a hüvelyem is megégett, megrövidült, mindössze 4 cm! maradt belőle, a többi teljesen össze van hegesedve, tapadva. A férjemmel előtte nagyon jó szexuális életünk volt. De azóta megváltozott minden. Ő türelmes egyébként és próbálkozunk is, de már sose lesz olyan, mint régen. Se neki, se nekem. Van 2 gyönyörű gyerekünk. Több orvosnál voltam, de nem tudnak rajtam segíteni. Azt mondják, örüljek, hogy ennyivel megúsztam. Igen, örülök is, hogy még a családommal lehetek, de aggódom a párkapcsolatom miatt. Vajon meddig fogja elviselni a férjem, hogy használhatatlan vagyok??? Tudom, vannak más módok is egy férfi kielégítésére, de azért az mégsem ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!