Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Tudnátok hűségesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tudnátok hűségesek maradni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

3 évvel ezelőtt rosszindulatú daganat miatt többek között kismedencei sugárkezelést is kaptam. Sajnos, arra senki nem készített fel, hogy ennek mik lesznek a következményei.

A petefészkeim elpusztultak, a méhem összeégett, de a legrosszabb az, hogy a hüvelyem is megégett, megrövidült, mindössze 4 cm! maradt belőle, a többi teljesen össze van hegesedve, tapadva. A férjemmel előtte nagyon jó szexuális életünk volt. De azóta megváltozott minden. Ő türelmes egyébként és próbálkozunk is, de már sose lesz olyan, mint régen. Se neki, se nekem. Van 2 gyönyörű gyerekünk. Több orvosnál voltam, de nem tudnak rajtam segíteni. Azt mondják, örüljek, hogy ennyivel megúsztam. Igen, örülök is, hogy még a családommal lehetek, de aggódom a párkapcsolatom miatt. Vajon meddig fogja elviselni a férjem, hogy használhatatlan vagyok??? Tudom, vannak más módok is egy férfi kielégítésére, de azért az mégsem ugyanaz...

2016. aug. 3. 12:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mindenütt voltam már...
2016. aug. 3. 13:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudnának hüvelyt csinálni a belemből... De a sugárkezelés miatt a beleim is megsérültek, tehát nem jó alapanyag, azt mondta az orvos.
2016. aug. 3. 13:19
 13/16 A kérdező kommentje:
De ha valaki tud egy jó orvosi megoldást, szívesen veszem..
2016. aug. 3. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek: fogalmam sincs. Nem tudom magam kellőképpen beleélni egy ilyen helyzetbe, és ha azt mondanám, hogy "persze, midnenképp kitartanék melletted", az csak azért lenne, mert könnyű innen ilyesmit felelőtlenül állítani, és jobban is érezném magam tőle. Remélem, hogy nektek sikerül, a legjobbakat kívánom. Legyetek nyíltak és ötletesek a szexben, próbáljatok ki mindenfélét, amit csak lehet.
2016. aug. 3. 13:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám elviselni, hogy mással csinálja, akkor inkább szakítanék.
2016. aug. 3. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
És mi a helyzet a te élvezeteddel? Ő vajon kielégít máshogy? Az eszem megáll, hogy a nő az áldozat az egészben és még itt is a férfiért aggódnak. Igen, valószínűleg a többség sajnos nem bírná ki. Férfiak...
2016. aug. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!