Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, ha valaki mindig jókedvű? Sose szomorú. Ez normális?
Nekem ez rém fura, a barátom ilyen... nem értem, nem tudom felfogni hogy lehet ilyen. Soha nem láttam szomorúnak 6 év alatt, se morcosnak, se semmi hasonló. Mindig röhögcsél a gépe előtt fórumokat olvasva meg ilyesmi. De ha nem azt csinálja akkor is jó a kedve. Akármit csinál jó a kedve. Érthetetlen számomra... létezik ilyen egyáltalán?
Most miatta voltam szomorú, ami rajtam jól látszik, de ő ugyanúgy viselkedik mint minden nap, vidám, röhög a gépe előtt. Idejön hozzám, látja hogy szomorú vagyok, de ő vidám, mintha minden rendben lenne mindig úgy viselkedik...
De akkor eljátssza hogy mindig vidám... ennek mi az értelme? Miért jó ez neki? Mert nekem nem jó az hogy még az érzelmeit sem mutatja ki előttem... lassan már azt sem tudom milyen valójában, mert akkor ezek szerint egy álarc van rajta végig.
És akkor ilyennél még az sem megoldás hogy beszéljük meg, mert úgysem lenne őszinte.
Mert ha kimutatja, akkor egyből faggatózni kezdesz, hogy mi a baja, és ettől az értelmetlen faggatózástól szeretné megkímélni magát sok ember.
En is ilyen vagyok, mindig rohogok es jokedvu vagyok de ez azert van mert jo az eletem es mindig is az volt. Klassz szulok, jo baratok, nagy szerelmek, es sorolhatnam.
Viszont nagyon ritkan ki tudok borulni de az valami olyan szinten ritka hogyha meghalljak h sirok akkor azt hiszik h kb vilagvege van, mert en ugye mindig vidam vagyok:-)))Egyebkent vannak ilyen emberek, nalam ez belso elegedettsegbol fakad es abbol, h nem veszem komolyan az eletet es mindent ertekelek, mindennek orulok, a legtobb dolgot csodanak elek meg es mindig halas vagyok a sorsnak az eletemert, a lehetosegeimert....a jelenemert es a multamert egyarant:-))
Nyilvan sokat szamit h nem erdekel a koromon kivul esok velemenye, tehat nem visel meg ha pletykalnak rolam a melohelyemen, mert akik fontosak azok mellettem allnak es szeretnek ergo leperegnek az ilyen dolgok rolam.:-))
Inkabb olyasmiken tudok sirni ami masok szamara banalis dolog, peldat igy hirtelen nem is tudok mondani:-)))Azaz de: a szerelmeken, azok ha jok ha rosszak mindig megviselnek mert nagy elannal elem meg oket, szoval en ilyen dramai hosno szeruseg vagyok:-))))
mire jó? arra hogy mások nem látják mi van belül...
7 év depresszió alatt elég jól tudtam fenntartani egy ilyen álarcot, ma meg ilyen lett a személyiségem...
mondjuk nekem is vannak olyan pillanatok amikor magam alatt vagyok, de általában nem mutatom ki, kevés embernek mutatom ki ha fáj valami...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!