Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elfogadott hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elfogadott hogy egy felnőtt nő sírjon nyilvánosan? És miért nem szégyellik ezt a nők?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 18:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
48%

Sírtam már nőként nyilvánosan, és SZÉGYELLTEM. Ilyen esetben, amikor tudtam, elvonultam olyan helyre sürgősen, ahol nem látnak, de volt, hogy nem tudtam visszatartani, annyira megbántottak, vagy annyira kilátástalannak tűnt vmi. Az emberek érzelmi lények, ilyesmi előfordul... sztem férfitól sem kéne, hogy ciki legyen. Kivéve, ha olyasvmiért sír vki nyilvánosan műbrühögéssel, hogy kikapott a Fradi (láttam ilyet) vagy hogy nem vette meg neki a pasija a Gucci táskát.

És pont az olyan emberek miatt, mint a kérdező, próbálunk olyasmit elfojtani, ami teljesen természetes dolog.

2016. aug. 1. 14:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

4# pont hogy a duhot Kellene sokaknak visszafogni, nem azt , h sirjon...

En is sirtam egyszer masok elott 2eve , mert szoltak anyuek h. Menjek mert batyam mar komaban van es 3oram van elkoszonni... letojtam ki mit gondol.

2016. aug. 1. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!