Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elfogadott hogy egy felnőtt nő sírjon nyilvánosan? És miért nem szégyellik ezt a nők?
Én megfigyelek dolgokat és az okát keresem kérdéseimmel. Nem ítélek ide vagy oda.
A mindenért picsogó csajszikat nem szeretem.
De ahol az érzelemnek jogos helye van ott elfogadom!
Egyébként én is érzelmes típus vagyok.
De már nem megy a sírás, csak belül.
És miért elfogadott, hogy egy férfi folyton a farka után megy? És miért nem szégyellik ezt a férfiak? Hisz nekik kéne irányítani a farkukat, nem fordítva...
Én egyszer hullattam néhány könnycseppet publikusan. Miután 40 fokban végignéztem, hogy meghal a kutyám, percek alatt el kellett intézni a hamvasztását a meleg miatt, utána kitakarítottam, elmosogattam, hogy ne a mocsokba jöjjenek be, majd lementem a boltban, hogy kivegyek pénz a hamvasztóknak, miközben a kutyám még kb ki sem hűlt... Na akkor a vége felé kicsit elhagyott az erőm... És nem tudom hol élsz te, de én nagyon ritkán látok nyilvánosan síró nőket, és azok is általában úgy csinálják, hogy a többség ne vegye észre.
komolyan mint egy párkapcsolati dráma.
Nem a témában írnak, hanem hogy a férfiak így - meg úgy.
Őszintén megértem az érzéseidet a kutyával.
Én a nyilvánosant úgy értettem hogy mások előtt.
Nem az utcán menve csak.
Bár úgy is láttam már nőt sírni többször.
Sztem amúgy ha az érzelmedet ki mered adni az majdhogynem a hosszú élet titka. Persze nem a destruktív érzelmekre gondoltam..
Úgy emlékszem nyilvánosan utoljára kórházban sírtam mikor felhívtak, hogy meghalt a nagymamám.
Azt hittem azért hívnak, hogy gratuláljanak a kisbabámhoz aki épp akkor született.
Mekkora egy érzéketlen állat vagy te, kérdező.
Most komolyan, miért baj, ha BÁRKI elbőgi magát nyilvánosan? Van az a helyzet, amikor nem tudod benn tartani.
Az exem pl. az utcán sírta rommá magát, mert akkor hívott a dokim, hogy nem vagyok rákos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!