Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elfogadott hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elfogadott hogy egy felnőtt nő sírjon nyilvánosan? És miért nem szégyellik ezt a nők?

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 18:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
10-es, idézd már vissza, hol írtam azt, hogy a férfiaknak nem szabad sírniuk!
2016. júl. 31. 19:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
13-as: Sehol, de azzal, hogy azért elfogadott, "Mert a nők érzelmesebbek mint a férfiak.", én úgy éreztem, hogy arra utalsz, hogy a férfiaknak kevésbé szabad.
2016. júl. 31. 19:33
 13/22 A kérdező kommentje:

Én megfigyelek dolgokat és az okát keresem kérdéseimmel. Nem ítélek ide vagy oda.

A mindenért picsogó csajszikat nem szeretem.

De ahol az érzelemnek jogos helye van ott elfogadom!

Egyébként én is érzelmes típus vagyok.

De már nem megy a sírás, csak belül.

2016. júl. 31. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára akkor sírtam publikusan, mikor az orvosom felhívott és közölte, hogy rosszindulatú daganatom van és később pedig pont akkor közölték egyik rokonom halálhírét mikor embertömegben voltam. Bevallom, annyira sokkos állapotban voltam, hogy marhára nem érzékeltem mi történik körülöttem, pedig biztos megbámultak. De ilyenkor befelé fordul az ember és az érdekli utoljára, hogy vadidegeneknek mi a véleménye. Nem szégyelltem magam érte.
2016. júl. 31. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

És miért elfogadott, hogy egy férfi folyton a farka után megy? És miért nem szégyellik ezt a férfiak? Hisz nekik kéne irányítani a farkukat, nem fordítva...

Én egyszer hullattam néhány könnycseppet publikusan. Miután 40 fokban végignéztem, hogy meghal a kutyám, percek alatt el kellett intézni a hamvasztását a meleg miatt, utána kitakarítottam, elmosogattam, hogy ne a mocsokba jöjjenek be, majd lementem a boltban, hogy kivegyek pénz a hamvasztóknak, miközben a kutyám még kb ki sem hűlt... Na akkor a vége felé kicsit elhagyott az erőm... És nem tudom hol élsz te, de én nagyon ritkán látok nyilvánosan síró nőket, és azok is általában úgy csinálják, hogy a többség ne vegye észre.

2016. júl. 31. 21:19
 16/22 A kérdező kommentje:

komolyan mint egy párkapcsolati dráma.

Nem a témában írnak, hanem hogy a férfiak így - meg úgy.

Őszintén megértem az érzéseidet a kutyával.

Én a nyilvánosant úgy értettem hogy mások előtt.

Nem az utcán menve csak.

Bár úgy is láttam már nőt sírni többször.

Sztem amúgy ha az érzelmedet ki mered adni az majdhogynem a hosszú élet titka. Persze nem a destruktív érzelmekre gondoltam..

2016. júl. 31. 21:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Éppen a villamoson ültem úton vásárolni, mikor az exem felhívott, hogy az édesanyja nem lélegzik hívták a mentőket. Na hát akkor mintha tőrt döftek volna rajtam át. Mondtam, hogy amint megjönnek a mentők hívjon. Nemsokkal később felhívott és mondta, hogy már nem lehetett megmenteni. Na ott elpattant az a maradék kis cérna is amivel tartani bírtam magam. Ott helyben elbőgtem magam a villamoson.Nem hiszem, hogy ezen bármi szégyellni való is lenne. Ezt nem lehet kontrollálni.
2016. júl. 31. 21:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Úgy emlékszem nyilvánosan utoljára kórházban sírtam mikor felhívtak, hogy meghalt a nagymamám.

Azt hittem azért hívnak, hogy gratuláljanak a kisbabámhoz aki épp akkor született.

2016. júl. 31. 22:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
pl ülsz a buszon, felhív vki hogy meghalt egy családtagod vagy egy fontos ember számodra, akkor van olyan erős ember aki kibírja h nem bőgi el magát?!
2016. júl. 31. 22:24
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Mekkora egy érzéketlen állat vagy te, kérdező.

Most komolyan, miért baj, ha BÁRKI elbőgi magát nyilvánosan? Van az a helyzet, amikor nem tudod benn tartani.

Az exem pl. az utcán sírta rommá magát, mert akkor hívott a dokim, hogy nem vagyok rákos.

2016. aug. 1. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!