Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lenéz az anyagi különbség miatt?

Figyelt kérdés

Kozmetikus a szakmám és a munkám is, de rájöttem, hogy nem a legjövedelmezőbb szakma, így elkezdtem tanfolyamra járni, 3 hónap múlva vizsgázok. Jelenleg kozmetikában dolgozom, illetve szombatonként eljárok egy családhoz takarítani, így van havi szinten 120 ezer Ft-om, amiből 20-at haza adok a szüleimnek a rezsibe. nem vagyunk gazdag család, vannak jobb és rosszabb időszakok is, de megélünk.

A párom családja gazdag, ő szinte a kivétel ott, mert a szülei és a nővére is iszonyatosan beképzeltek, sznobok, és ott csak a pénz számít. A szülei rendszeresen üvöltözve vitáznak, de karácsonykor megveszik a 90 ezres Levis kabátot egymásnak. A párom sosem volt ilyen nagyképű, ő szívesebben elment velem sétálni, mint hogy drága étterembe vigyen. Ami persze sosem volt igényem.

Szóval elvoltunk eddig.

Azonban neki most új munkahelye lett, ahol projektvezető lett, ezáltal jócskán megugrott a fizetése, amihez hozzá jön mindenféle jutalék, pótlék, így keres nettó 240 ezret.

Szép és jó, egyre több programot akar szervezni, néha megyünk, de sokszor lemondom. Az ünnepekkor is rászokott a drága ajándékokra, karácsonyra például egy 35 ezer Ft-os parfümöt vett nekem. Ezekre nincs igényem, és ezt neki is mondtam. Arról nem is beszélve, hogy mivel nekem kevesebb a pénzem, értékben kevesebbet is adok neki, de persze nem ez a lényeg. Szerintem legalábbis, ugyanis ő is átfordult ebbe a 'drága dolgokat venni ünnepre egyenlő a szeretettel' gondolkodásba. És nagyon idegesítő, hogy amikor én mondjuk kimennék sétálni, ő inkább étterembe vagy cirkuszba menne... És már szinte nem is akar olyan programokat csinálni, ahol nem kell szórni a pénzt.

Ilyenkor persze szoktam erőltetni, hogy had fizessek én is, legalább a felét, de sosem engedi, és mindig viccelődik azon, hogy majd ő eltart engem. De engem nem kell eltartani, és kezd már komolyan hányingerem lenni ettől az anyagiaskodástól.

Hogyan zökkenthetném vissza őt az 1 évvel ezelőtti állapotba, ahol még egy téli séta boldogabbá tette, mint egy ötcsillagos szállodás wellness? :(

2016. júl. 31. 13:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerencséd van a pároddal, önzetlen ember, ha majd úgy hozza a sors és te keresel többet nála, majd ülni fogsz a pénzeden, mint egy irigy, zsungi manó.
2016. júl. 31. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
micsoda borzalmas, lenéző, sznob ember a barátod, amiért új helyekre visz, kipróbálhattok több mindent, és nem sajnál meghívni téged! elképszető, milyen emberek vannak!
2016. júl. 31. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért nem kell annyira letámadni a kérdezőt. Persze, jó fej a srác, hogy nagyvonalú és figyelmes ez mind nagyon szép. 240 ezer nettó fizetés relatív annyira nem sok, én mikor a többszörösét kerestem sem vettem volna a 35 ezerért parfümöt, ráadásul nem lehet tudni meddig tart a jólét, előrelátónak lenni sem egy hátrány. Ezért jobb ha megbeszélik maguk között az ellentéteket. Szerintem simán lehet kezelni ez a dolgot.
2016. aug. 1. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!