Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek (vagy akinek a párjának) sikerült a féltékenykedést legyőzni, hogy csináltátok?
Kampányt indítottam, a Féltékenység monnyon le! címmel, rendkívül sikeres lett, így a 3. alkalommal már jelentősen csökkent az intenzitása. :D
De csak hogy értelmes választ is adjak. Ha addig sikerül fejben eljutnod, hogy a másik nem a tiéd (csak kölcsön kaptad, de a saját ura), és a másik feledként tekintesz rá, illetve megbékélsz magaddal, amire iszol egy sört, és kipróbálod milyen megbízni valakiben, már minden rendben lesz, és nem fogsz tudni róla ha megcsal :D
30/F
Igazából csak ki kéne beszélni a problémákat és akkor az ember felszabadultabb lesz. Nekem is önbizalomhiányom volt,néha még rám jön,de már nem érzem úgy h meg kéne felelnem másoknak,vagy nem érdekel ha más csinosabb nálam.
A párom ha akar ugyis elmegy hiába szeretem,szenvedek ez van. Iszonyatosan féltékeny voltam. Mentünk az utcán és én azzal idegesítettem a párom,h mindenkinek szebb meg nagyobb cicije van. De nem értett meg,h mi a bajom. Magamban kellett helyrehoznom. Pedig ő mindig engem támogatott h neki nem kell nálam jobb nő.
Mindenkinek a saját harcát kell megvívnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!