Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt unalmas és szürke a Szilveszteri nap? Fölleg ha nem volt kivel eltölteni. (akkor mit csináltatok ha nem volt kivel lennetek?
Nos, én pl miután már nem volt ébren az a személy akivel beszéltem, nekiálltam tanulni. Nagyon örültem annak, hogy vele tudtam beszélni, ettől már csak az lett volna jobb ha vele lehetek.
A tanulást meg unalmasnak azért nem mondanám mert felettébb szórakoztató volt.
16-ig melóztam, aztán rendbe szedtem magam, vacsoráztam, 19 óra körül aludtam egy kicsit, 21 körül felkeltem, neteztem, böngésztem a Gyakorit, Videókat néztem... Aztán éjfél fele tévéztem egy kicsit, Discoveryn néztem a Trükkös pszichológiát, megnéztem Áder János beszédét, utána szintén böngésztem egy kicsit, aztán 1 óra után lefeküdtem aludni.
Azt hiszem ettől unalmasabb szilveszterem nem is lehetett volna.
Delután értem haza melóból. Kaja,fürdés, tvzés. Be is aludtam. Ma folytatom a tegnapit. Este újra meló!
Boldog új évet Mindenkinek! :)
Gépeztem - gyékáztam, fórumoztam, face-eltem, játszottam -, kutyáztam, olvastam, aludtam, továbbá zenét hallgattam.
Felváltva.
Tudod, mennyire örültem neki, hogy alhattam és nem kellett pofavizitelni sehol?
Tegnap hajnalban értem haza, és reggel már el kellett mennem egy hivatalos levél miatt rákérdezni, ahonnan kaptam, hogy ez mi, mert én nem tudok problémáról, aludtam kb. pár órát, aztán el kellett intézni a családi bevásárlást még délig. A lencsefőzeléknek már kómásan álltam neki, de olyan jó receptem van, hogy ezt még így sem szúrtam el. Viszont nagyon ki vagyok fáradva, úgyhogy egyáltalán nem zavar, hogy most mozgásszegény volt a szilveszter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!