Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha ilyen szituációba kerülnétek?
Figyelt kérdés
Van egy új kapcsolatom, eddig városba éltem, élveztem az életet, imádtam a nyüzsgést most pedig falun lakom ahol nem találom a helyem sehol se nem érzem jól magam, ki se mozdulok a házból, csak 0-24-be be vagyok zárva. Nem ismerek itt senkit se. Hiányzik a volt feleségem, az ottani életem, a barátaim...Szerintetek ez minek a jele lehet? A párom állandóan kérdezi mi a bajom, de egyszerűen megöl az unalom itt próbál segíteni, de nekem ez nem megy ez az élet! Lehetséges, hogy szeretem a feleségemet még? Lehet akivel most vagyok csak szeretem, de nem úgy, mint egy nőt? Hogy tudnátok élni így, hogy reggel elmentek dolgozni este haza jöttök és az unalom se tv, nincs itt semmi...2016. júl. 31. 10:38
1/11 anonim válasza:
Próbàld rávenni hogy költözzetek fel a városba
2/11 A kérdező kommentje:
Nem fog sajnos...
2016. júl. 31. 10:44
3/11 A kérdező kommentje:
Ő neki itt van háza, itt az élete..
2016. júl. 31. 10:45
4/11 anonim válasza:
Nem illetek össze, költözz vissza városba!
5/11 anonim válasza:
Neked meg a városban volt az életed.. miért te mondj le mindenről? Szerintem ezt meg kellene beszélni..
6/11 A kérdező kommentje:
Én 400 km-t költöztem ő innen tuti nem mozdul neki itt az élete..a családja, a barátai nem fogja őket itt hagyni..
2016. júl. 31. 11:11
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem meg hiányzik a régi életem..a feleségem...Akkor csak szeretem a feleségemet ha hiányzik nagyon.
2016. júl. 31. 11:14
9/11 anonim válasza:
Te hajtogatod, hogy hiányzik a feleséged! Bassz. :-D xD. Szerinted hiányzik??
Elég egyértelmű.+ a city life. Édesjóistenem. :D
10/11 anonim válasza:
Hagyd ott a csajt, menj vissza a városba, mert te odavalósi vagy!
Ő majd talál hasonlóan egyszerű palit, aki vidéki, de te már így is befordulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!