Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párotok egyedül elmenne nudizni?
Tegnap egyedül mentem mert párom dolgozott, és azt mondta h jobban zavarta vna ha vkivel moziba megyek.
Konkrétan nem volt társaságom, csak a közelemben voltak néhányan de nem beszélgettem senkivel. 24f
Én inkább megpróbálnám úgy szervezni az életem, hogy el tudjak menni vele, vagy együtt tudjunk elmenni valamikor máskor. Amúgy meg itthon is tud, ezért nem kell elmennie.
Viszont figyelembevéve azt, hogy az egyedül lévő férfiakat gyanúsan (kukkolónak) kezelik, az egyedül lévő nőkre meg rámászhatnak, nem igazán tanácsolnám neki. (Ez nem csak a nudiról, hanem a fürdőruhás strandról is szól, bár a nudi biztonságosabb e téren.)
Hát a sajátomat hülyének nézném, hogy most honnan jött neki ez a baromság.
De ha alapból olyan párom lenne, aki ezt szereti, és csak unatkozna otthon egész nap, akkor tőlem aztán menjen. Ha egy konkrét, korabeli, nem rokon lánnyal menne, azért az nálam is kiverné a biztosítékot, de ez még oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!