Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly érzelmeket táplálok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly érzelmeket táplálok a bátyám barátnője iránt! Ez így nagyon rossz. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, a bátyám 22.Nem édestestvérek vagyunk, anyánkkal élünk. Kb fél éve összejött egy lánnyal, Dórival. Ő 18 éves. 1-1,5 hónapja volt nálunk először a lány, amikor rápillantottam, egyből szerelmes lettem. Folyamatosan rá gondolok, vele álmodok, amikor nálunk van keresem a társaságát. Sokat beszélgetünk, de még csak nem is sejti, hogy én mit érzek iránta. Múlt hétvégén együtt buliztunk, mind a hárman ott voltunk,és üvegeztünk,még a buli legelején. Pont őt pörgettem,és 1,5 percig csókolóznom kellett vele.Az volt életem legjobb pillanata. De mit tehetnék, hogy ne szeressem? Amikor látom elkap mindig valami, nagyon rossz, mert a bátyámat is imádom.Előre is köszi...Márk
2010. ápr. 17. 18:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

de üvegeztem 13 évesen....

nem az üvegezésre gondoltam egyébként sem, hanem, hogy hagyja a barátnőjét csókolgatni fogadás miatt

2010. ápr. 17. 18:24
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez egy ilyen játék...

És ő is smárolt akkor a volt barátnőjével...

2010. ápr. 17. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
hát nekem 8 én biztos nem túrném el, hogy a barátnőmet csókolgassák...
2010. ápr. 17. 19:44
 14/14 anonim ***** válasza:

-biztos

szóval nem tűröm el hogy a barátnőmet csókolgasság, az meg a legszánalmasabb lenne, ha egy fogadás miatt csinálná!

2010. ápr. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!