Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne essen rosszul, és ne nyomja a lelkem, hogy nem jött el?
A múlt hétvégén úgy volt, hogy a családommal megyünk színházba négyesben: szüleim ketten, meg mi a párommal. Jó előre megbeszéltük a barátommal, azt mondta, persze, szívesen jön, este lesz, akkor nem is dolgozik, ráér, jön. Megvettük a jegyet.
Aztán pár nappal előtte kiderült, hogy aznap délután lesz a nagymamája ""temetése"" (már el lett hamvasztva hetekkel ezelőtt, most csak a legközelebbi családtagok jelenlétében eltemették a hamvakat a kertben, és ültettek egy fát), de mondta, hogy legkésőbb este 6 körül ideér, nem lesz gond (az előadás fél 9-kor kezdődött)
9 körül ért ide... Szüleim elmentek a színházba, de mi ketten persze nem.
Egy rossz szót nem szóltam neki, mert tudom, hogy nem az ő hibája, nem vagyok rá mérges, semmi ilyesmi, mégis bánt a dolog, de nem akarom elmondani ezt neki, nehogy úgy érezze, rá neheztelek... Tudom, hogy most az fontosabb volt, mint egy színház... Mégis olyan rosszul éreztem magam, és azóta is kicsit bánt.
Mit csináljak, hogy elmúljon? Benne semmiképpen nem akarok bűntudatot kelteni.
Neked még soha semmi nem jött közbe az életben?
Ne legyél dedós, próbáld felfogni felnőtt fejjel, hogy nyomós oka volt rá.
Lépj túl a dolgon, menjetek el egy másik darabra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!