Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a pár és most én érzem magam rosszul?
3 éve vagyunk együtt,egyre kevesebb a szex.Az oka az,hogy párom lusta fürödni.Ha megkívánom,odabújok,aztán rögtön eszembe jut,hogy két napja nem fürdött és elmegy a kedvem.
Tegnap ezt elmondtam neki és megsértődött,mert tegnap épp lezuhanyzott kora délután.
Sírt egész este,most meg még én érzem magam rosszul.
És nem érti miért mondtam ezt,mert ő tegnap megfürdött.De mi van az elmúlt egy-másfél évvel,míg ide jutottunk?Nem lehet neki megmagyarázni,hogy nem erről az egy napról van szó.
Azt se értem,hogy felnőtt embernek egyáltalán miért kell szólni,hogy fürödjön meg?

Most vagy unatkozol, vagy zsák a foltját. :D
Ha nem fake: Elején kellett volna szólni, amikor elkezdett zavarni, nem? Mire való a kommunikáció?
Gondolod,nem mondogattam neki?Mindig azt válaszolta,most nincs kedve,majd holnap megfürdik.
Egy idő után beleuntam,azt viszont észrevette hogy nincs kedvem szexelni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!