Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? A barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? A barátnőmet vagy a szeretőmet?

Figyelt kérdés
EGyütt vagyok egy lánnyal 7 éve, volt közben egy 3 éves szünet, most újra összejöttünk egy éve, de közben van egy szeretőm is, akit nagyon szeretek és fontos nekem, a barátnőmet is szeretem, de úgy érzem nem szerelemmel. A család/barátok mindeki azt várja, hogy mikor kérem meg a kezét, megvettem a gyűrűt is de elbizonytalanodtam, a szeretőmmel jobban érzem magam, több a közös bennünk, ugyanazokat az értékeket képviseljük stb, a barátnőm megtudna adni nekem mindent, tipikus háziasszony alkat, szereti a gyerekeket stb, a másik lány még nem, dolgozik, karrierista, igazából még csak 21 éves, gy beleférne késöbb is a család...nem tudom mit tegyek. szerintetek?

2016. júl. 28. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
attól is függ kérdező h mennyi idős vagy. Mert ha nem vagy 30 ak semmi okod kapkodni a házassággal, vagy gyerekkel. Ez csak magyarországi hepp. De meg is van rossz eredménye
2016. júl. 28. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:
A szeretőt válaszd.Mindenkinek jobb lesz úgy.A baràtnődnek sem te vagy az igazi.Inkàbb legyen ciki,hogy màr megvan a gyűrű és nem kéred meg a kezét,minthogy tönkretedd az életét(esetleg a magadét is).Szeretőd hogy àll a dolgokhoz?
2016. júl. 28. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
A szeretőt válaszd.A barátnődnek nagyon rossz lesz,hogy őt évekig nem vetted el,de jobb így,mert leszesélye találni olyt,aki őt is úgy szereti,mint te a másik nőt.Elvárásból meg főleg ne nősülj.Mindenkinek így lesz a legjobb.
2016. júl. 28. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Akit jobban szeretsz,aki felé jobban húz a szíved ,azt válaszd, különben mindig az lesz benned, hogy a másikkal jobb lenne.
2016. júl. 28. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
A barátnőd vallásos, igaz? Volt egy hasonló kérdés nemrég. Nos, én én vagyok, de a helyedben szűz lányt nem vennék feleségül, mert akkor a gyűrű csak egy szelet abból a csőből, amibe belehúztak.
2016. júl. 28. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy ki.baszott önző d.ög vagy, ja és be.szari is.
2016. júl. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!