Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ötletetek hogy vágjak neki vissza?
Sziasztok..na az lenne a problémám hogy van egy fiú..teljesen tönkre tett kihasznált meg minden ,,,és vissza szeretnék neki vágni..de nem úgy hogy összejövök egy másik fiúval hanem máshogy..beszélünk mindennap..szóval van valami ötletetek?
Ami tuti rosszul esne neki??
Nagyon fontos lenne,,előre is köszi :9
szarj a szájába
nekem pl ez elég rosszul esne
14:52- nél a pont.
Ha most Te is ugyan azt csinálnád amit Ő, semmivel nem lennél jobb nála.
De azért az msn-en nem rossz, de hagy p....ba.
Hát én azt csináltam, hogy mindig, amikor megláttam, az átlagosnál is jobban kimutattam, hogy vidám vagyok, mosolyogtam a barátnőmmel csillogó szemekkel, és jól elvoltam. Minden mimikámmal és testtartásommal azt mutattam hogy húú de jól elvagyok nélküle.
Ha hallgatsz rám, vigyázz, hogy ne legyen erőltetett!!!
Egyébként, igen, igazuk van, azzal b@szol oda a legjobban, ha látja hogy fel sem veszed, hogy nincs ő neked!! Ezzel lehet az önbizalmuknak alátenni nagyon:)
Jó köcsögösködést:)
Az lesz ;)
Nagyon szépen köszönöm..sokat segítettek;)
Szerintem ez a minimum hogy kicsit visszavágok neki mert ő adta nekem a szép és a jót hogy igy meg ugy szeret utána egyiknaprol a másikra dobott és rá 1orára összejött egy lánnyal..azota is füzeget..:D rohadjon meg
Velem is eljátszották, hogy szeretnek, holott erről már szó nem volt. Elképesztően jó színészek néhányan...
Én is nagyon haragszom még arra, aki ezt tette velem, de nem akartam és nem is fogok ilyen szinten "bosszút állni". Már egyáltalán nem érdekel, hogy mi van vele, még annyit sem érdemel, hogy gondoljak rá. Az ilyen embert minél gyorsabban el kell felejteni, és nem magadat kell lejáratni a bosszúval. Mintha a világon se lenne... Hidd el, ez a megoldás. A bosszúval csak azt bizonyítod, hogy mennyire összetört. Ezt ne lássa rajtad.
Ha egy másik pasival lát, az valószínű bántani fogja a büszkeségét. Ez valamilyen szinten bosszú, ha annyira akarod... /Tudom azt írtad, h nem így szeretnéd, viszont beválhat./
De neked ettől nem lesz jobb, őt meg lehet, meg se hatja.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!