Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy vegyem rá a b. nömmet, hogy kényeztessen szájjal? Állandóan csak ígérgeti. Én szoktam öt, de ö engem soha. Még a nemi szervemhez is alig ér hozzá. Ez nekem nagyon nem jó! Nem akarom elhagyni, mert szeretem öt nagyon!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 08:04
1/12 anonim válasza:
Szerintem beszéljed meg vele, hogy miért is van ez így, mert lehet vmi miatt frusztráció alakult ki benne ilyen téren, és ha beszéltek róla, akkor fel is oldódhat. 27L
2/12 anonim válasza:
Lehet egy kicsit még tapasztalatlan vagy rossz tapasztalatai vannak. Bíztasd , légy egy kicsit türelmesebb ,tanítsad. Lehet nem tudja hogy kéne elkezdeni , velem is ez volt. És beszélgessetek ilyenekről is.
Ha nem erről van szó, akkor lehet vmi gáz van .De ezt csak úgy tudhatod meg ha beszélgettek.
3/12 anonim válasza:
Sehogy.Ha undorodik tőle,akkor ne erőltesd.Az orál nem természetes mód,csak ma ez a divat.
27/F
4/12 anonim válasza:
én gumival szoktam a pasimnak csinálni pont amiatt, mert én sem szeretem a számba venni simán.
5/12 anonim válasza:
Szerintem vagy nagyon szegyenlos,vagy pedig nem akarja,mert undorodik.Szerintem ulj le vele es beszeljetek a dologrol.Mondja el,hogy miert van az,hogy o nem akar meg csak hozzaerni sem.
6/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? A szex ezenkívül jó? A párkapcsolat hogy működik? Mondja a barátnőd, hogy szeret? Szokta kezdeményezni az együttlétet? Mennyire aktív az ágyban?
7/12 A kérdező kommentje:
Már elég sokszor beszéltünk róla. És tudja, hogy szeretném. Csak valahogy nem bírja magát rávenni. Ö 21éves. Mindig azt mondja majd legközelebb. Én meg mondom neki ha szeretünk valakit akkor annak megpróbálunk örömet okozni. A sexel nincs gond végül is. Csak unalmas hogy semmi nincs csak az.
2010. ápr. 17. 22:07
8/12 anonim válasza:
farok szopás nélkül is működhet egy kapcsolat ám....
9/12 anonim válasza:
10:29-es vagyok: amúgy szerintem ez nem fog változni a részéről.Vannak akik nem szeretnek szpni,ez van. Ha neked ez annyira fontos,keress másik barátnőt.
10/12 A kérdező kommentje:
nem keresek, mert szeretem. Meg mindig ígérgeti. hátha egyszer ráveszi magát. másrészt ö elvárja tőlem, hogy csináljam neki. És csinálom is, mert azon vagyok, hogy jó legyen neki. Sajna ö még eddig nem jutott el.Nem az a fontoss, hogy a másiknak jó legyen? Vagy ez csak egy oldalu néhány lány szerint? Kapni jó de adni már nem? Vagy ez hogy van?
2010. ápr. 18. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!