Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » KIZÁRÓLAG FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KIZÁRÓLAG FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Mennyire elítélendő ez?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet a következő.

Én egy 20 körüli lány vagyok. Régóta tetszett már egy férfi, nagyon jól megértjük egymást mert hasonlóak vagyunk. De egyre jobban kívántam, aztán már nem bírtam tovább.

Most is jó kapcsolatban vagyunk, de le is fekszünk egymással.

De ő sok évvel idősebb nálam (tényleg sokkal!) és családja van.

Én nem is akartam ebbe belepofátlankodni, de egyszerűen ahányszor látom le tudnám szaggatni róla a ruhát a fogammal, annyira oda vagyok érte. Hosszú ideig visszafogtam magam, de egyszercsak nem ment...

Ő eleinte hárította az ügyet, de aztán már igent mondott.

Tudom, hogy nem fogja értem elhagyni a családját és ezt nem is várom el tőle.

Szerintetek ez nagyon szégyenletes dolog?

Elvégre ő is belement, szóval nem én erőszakoltam rá.

Férfiak, ti mit gondoltok az ilyen helyzetről?

Én nem érzem magam különösebben hibásnak, viszont mindenki olyan elítélően nyilatkozik a dologról, mintha nem is tudom mit követtem volna el.

Egy felnőtt férfi tud már döntéseket hozni, nem? Ha ő így döntött, akkor miért ne lehetnék vele, ha egyszer szeretem?

Úgy értem, hogy ő mondott igent a dologra, el is utasíthatott volna véglegesen, de nem így lett. Szerintem ez innentől egy közös döntés, nem én kényszerítettem bele.

És egyébként nagyon haragszotok azokra a nőkre akik bepróbálkoznak nálatok annak ellenére, hogy mondjuk házasok vagy családos emberek vagytok?

Nem ilyen k.rvákra gondolok hanem valamilyen szinten ismerősre, aki bevallja, hogy egy ideje már ilyen érzelmeket táplál irányotokban. Vagy egyszerűen csak le akar veletek feküdni. Ez nektek nagyon rossz érzés?

Én azt gondolom, hogy ezzel nem teszek különösebben rosszat, elvégre ha akartok simán elküldhettek, nem?

Egyébként nem fordult ez elő gyakran nálam, nem azért kérdeztem! Nem hajtok direkt foglalt pasikra, csak íyg alakult.

2010. ápr. 17. 03:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

25/L

Undorítóak vagytok, mind a 2-en a kérdezővel együtt. Mindegyikőtöket fölkötném az első fára! Olcsó kis rib@ncok! Fúúúúúújjjj!

2010. ápr. 17. 14:15
 22/26 anonim válasza:
100%

Látom, hogy csak férfiak véleményét kérdezed, de ennek Amit látok magam körül,az az, hogy ma már elég ritka az olyan házasság, ahol 20-30 évet leélnek a felek egymással és ezalatt csak egymásra vágynak! Van aki bevallja és van aki nem!

Persze nem dicsőség ami történt,és ne hallgass a sok rosszindulatú megjegyzésre!Mindig minden 2 emberen múlik!

Ha valaki nemet akar mondani, az nemet is mond!

2010. ápr. 17. 14:45
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
a 25/L vagyok: fogadjunk,hogy akik itt ilyen bőszen ribiznek minket,azok még nem töltötték be a 16-ot se...:S régebben én is ilyen hevesen elitéltem mindenfajta megcsalást,de sajnos a saját bőrömön tapasztalom hogy ha benne van az ember,egész másképp lát mindent! A szerelem elveszi az ember eszét...higgyétek el,10 év mulva ti is toleránsabban fogjátok látni ezt az egészet.Nem vagyok büszke arra amit tettem,de vállalom. És ha esetleg mégis megkeresne a pasi,hát biztosan nem állnék ellen!! Na most pontozhattok lefelé!! :P
2010. ápr. 17. 19:11
 24/26 anonim ***** válasza:

"Na most pontozhattok lefelé"

Meglesz!;)

2010. ápr. 18. 08:08
 25/26 anonim válasza:
47%
19:11-es, legyen úgy keressen meg a pasi, csináljon neked is egy gyereket, de pár év múlva hagyjon majd el egy másik kis rib@ncért, mert te és a hasonló kis ribik mind ezt érdemlik. Nem egy 16 éves kis csaj vagyok, hanem egy 23 éves, házas egy gyerekes anyuka. Soha nem tudtam volna és nem is tudnék egy családos férfit elcsábítani. Egy kicsit sincs lelkiismeret furdalásotok, ha nem a feleség miatt, hanem ha van gyerek akkor ő issza meg az egésznek a levét.
2010. ápr. 18. 08:45
 26/26 anonim ***** válasza:

19:11-es vagyok: ki mondta hogy szülnék neki gyereket? Egy ilyen pasival nem kötném össze az életem,pont azért amit mondtál.viszont iszonyatosan vonz,még soha senki nem vonzott ennyire...és tudod sz@r arra gondolni hogy mikor fogok még valaki iránt ugyanigy érezni?? Mindig ilyen férfira vágytam...ennek ellenére mondom, nem kötném vele össze az életem

de ez a veszély nem fenyeget mert nem ugy tűnik mintha vissza akarna jönni...:(

én szüleim is elváltak,nem volt apám,mégse ittam meg a levét,nagyon szép gyerekkorom volt. Csak nem tudom milyen egy teljes család.Na bumm..Tudod nem is vágyom rá...

De azt is megértem ha Te családosként elitéled ezt mivel neked van gyereked stb. Akkor az ember már másképp gondolkozik.

2010. ápr. 18. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!