Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KIZÁRÓLAG FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Mennyire elítélendő ez?
Tehát a helyzet a következő.
Én egy 20 körüli lány vagyok. Régóta tetszett már egy férfi, nagyon jól megértjük egymást mert hasonlóak vagyunk. De egyre jobban kívántam, aztán már nem bírtam tovább.
Most is jó kapcsolatban vagyunk, de le is fekszünk egymással.
De ő sok évvel idősebb nálam (tényleg sokkal!) és családja van.
Én nem is akartam ebbe belepofátlankodni, de egyszerűen ahányszor látom le tudnám szaggatni róla a ruhát a fogammal, annyira oda vagyok érte. Hosszú ideig visszafogtam magam, de egyszercsak nem ment...
Ő eleinte hárította az ügyet, de aztán már igent mondott.
Tudom, hogy nem fogja értem elhagyni a családját és ezt nem is várom el tőle.
Szerintetek ez nagyon szégyenletes dolog?
Elvégre ő is belement, szóval nem én erőszakoltam rá.
Férfiak, ti mit gondoltok az ilyen helyzetről?
Én nem érzem magam különösebben hibásnak, viszont mindenki olyan elítélően nyilatkozik a dologról, mintha nem is tudom mit követtem volna el.
Egy felnőtt férfi tud már döntéseket hozni, nem? Ha ő így döntött, akkor miért ne lehetnék vele, ha egyszer szeretem?
Úgy értem, hogy ő mondott igent a dologra, el is utasíthatott volna véglegesen, de nem így lett. Szerintem ez innentől egy közös döntés, nem én kényszerítettem bele.
És egyébként nagyon haragszotok azokra a nőkre akik bepróbálkoznak nálatok annak ellenére, hogy mondjuk házasok vagy családos emberek vagytok?
Nem ilyen k.rvákra gondolok hanem valamilyen szinten ismerősre, aki bevallja, hogy egy ideje már ilyen érzelmeket táplál irányotokban. Vagy egyszerűen csak le akar veletek feküdni. Ez nektek nagyon rossz érzés?
Én azt gondolom, hogy ezzel nem teszek különösebben rosszat, elvégre ha akartok simán elküldhettek, nem?
Egyébként nem fordult ez elő gyakran nálam, nem azért kérdeztem! Nem hajtok direkt foglalt pasikra, csak íyg alakult.
Ez ilyen kislány.
Gondolom a ffi 40 körül van.
Most neki jó, mert a friss húst dugja, ráadásul fizetni se kell érte.
De arra készülj fel, hogy az asszony előtt nem fog felvállalni, sőt, majdnem biztos, hogy le is fog tagadni, ha kell még azt is, hogy ismer.
Tehát egy pillanatig ne hidd, hogy viszonozza az érzéseidet.
"Egy magára valamit adó nő tud uralkodni magán,és nem mászik rá egyetlen férfira sem.Ez csak a nimfomániás szajhákra jellemző,tisztességes nőre nem.
A férfiak némelyike szívesen kihasználja az ilyen alkalmat,de nem becsül semmire."
Itt a pont!
Házas emberre rámászni? Undorító vagy..
F/18
Nem szégyen, de nagy önzőség.
A saját "igényeidet" akartad csak ezzel kielégíteni.
Az hogy bele ment a férfi...hát nem ritka eset.
Kevés olyan házasság van ahol a férj teljes mértékben hüséges a párjához.
Csak aztán nehogy az legyen hogy a férfi ott hagyja a családját miattad....Na akkor fel is akaszthatod magad.
nem!
nem szégyen!
hülyék lennétek, ha kihagynátok. ne foglalkozz az álszent, rendkívül erkölcsös embereknek, ők is csak addig ilyen vonalasak, amíg nem nyílik módjuk megtenni ugyanezt. A pali családjával meg nem neked kell törődni, ha elb@ssza, az ő gondja. Nem miattad tolja el, mert ha minden fasza lenne otthon, nem ment volna bele ebbe a sztoriba.
Ez undorító - szégyelld magad!
Ha ez kiderül rólad a környezetedben, nem fogsz kelleni senki másnak sem!
Pffffffffffff...hat ilyet meg nem hallottam!!!
H Te mekkora egy r....c vagy!
Hat ez nem igaz lehidalok,h ilyenek is vannak!
Undorító vagy te is és a vén f@szid is, megérdemlitek egymást.Nem akarsz belepofátlankodni? Már megtetted. A feleségét tudom sajnálni.
Csak azt kívánom neked te is járjál úgy mint ahogy a megcsalt feleség. Egy kis erkölcs sem szorult beléd. Sajnos sok ilyen rib@nc van mint te.
szia! Ne foglalkozz a sok szemétkedővel. Én is pont ezt csináltam mint Te. Csak én bele is szerettem a pasiba sajnos.Ő meg az utolsó pillanatban meghátrált és visszamenekült az élettársához...nem fektetett le,pedig őrülten kivántam őt és ő is engem.Persze voltak dolgok de konkrét szex nem. Csak beijedt hogy kiderül és elvesziti a gyerekét...
Gondolhatod hogy éreztem magam legalább 8 hónapig utána!
Nekem ez sajnos nem jött össze. Pedig ezerszer jobban nézek ki mint az élettársa.Na mindegy.Már tultettem magam rajta,de sokáig nagyon fájt!Irigyellek hogy Te legalább vele lehetsz...becsüld meg ezeket a pillanatokat mert bármelyik percben vége lehet...
Egyébként én is sokat gondolkoztam hogy vajon mit gondolhatott rólam a pasi.Pedig én sem vagyok egy rbanc,csak életemben először szerelmes lettem de nagyon.Ez olyan elitélendő? Azóta se találok olyan férfit aki hasonló érzést váltana ki belölem :((
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!