Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha egy pasi sír?
Figyelt kérdés
Én éppenséggel azért könnyeztem,mert megtudta a barátnőm,hogy bő 2 hónapot nem fogunk találkozni ő pedig elkezdett sírni és akkor én is belegondoltam és nem bírtam ki,hogy pár könnycseppet ne eresszek el.2016. júl. 24. 23:37
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, az én barátom is szokott sírni és ő is úgy érzi hogy ettől kevésbé férfi, de ettől csak még inkább az a számomra mert ki tudja mutatni az érzéseit és hihetetlenül édes. Nem szeretem persze, ha valami így elszomorítja, de imádom hogy ilyen érzelmes. :)
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Én szeretem, ha egy pasi ilyen formában ji tudja mutatni az érzéseit
13/14 anonim válasza:
Dehogy gáz :). A hiszti, a toporzékolás, az gáz, a sírással aztán semmi probléma. Nem attól leszel férfi, hogy nem mutatod ki az érzéseid! Sőt, én férfiasabbnak találom azt, aki ki meri mutatni annak ellenére, hogy egy csomóan gáznak tartják.
14/14 anonim válasza:
Minden nő gáznak tartja, ha egy férfi sír, függetlenül attól, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!