Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak miért jó, ha leépíti a barátnője önbizalmát?
mert ez olyan gyakori?
engem mindig biztat a barátom, és egyre jobban is nézek ki, meg csinálok dolgokat, okosodok. nem akarnék lemondani erről a támogatásról egy jóképűbb férfiért. :D
a környezetemben sem láttam még ilyet igazából.
Nem a "férfiaknak" jó ez, az önbizalomhiányos, gyenge nyomiknak.
Jobbak nem tudnak lenni, tehát, ha lejjebb tudják nyomni a nőt, másik egyenlőség, vagy akár fölényük lesz.
Magukból se nézik ki, hogy még egyszer szóba állna velük valaki, ezért ragaszkodnak életük egyetlen "zsákmányához"
Az én kedvesem nagyon okos és szép - nem mindig hiszi el, ha mondom, de azért mondom. És miatta már annyi minden sikerült nekem is, ami nélküle nem ment volna... ilyeneket is kihagynak azok a szerencsétlen.
Elég sokan leírták már, igen, az a céljuk, hogy így a nő nem hagyja el őket. Aztán ha már teljesen tönkretették és már nincs benne kihívás, akkor eldobják. Ez a pszichopata verziójuk. A másik, aki ennyire nem beteg, egyszerűen csak rájött, hogy jobbat úgyse kap, ezt a lányt se fogja tudni megtartani máshogy, azok akár egész életükön át képesek egy embert terrorizálni, ha az le nem lép.
És igen, gyakori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!