Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám helyre hozni az önbizalmát?
Rájöttem, hogy van egy nagyon rossz tulajdonságom mégpedig, hogy a kapcsolat elején, mikor az újdonság varázsával játszadozunk a bizalmatlanság; félelem és gátlásosság miatt nagyon rossz visszajelzéseget adok le, mint pl.: nem szeretnék még szexelni meg úgy hozzányúlni sem olyan téren. Persze feloldódom idővel és egyre jobban tetszik a dolog, csak mire én teljesen feloldódom addigra már nem akarnak tőlem semmit szexuális téren. A gátlásosság miatt volt, hogy szex közben begörcsöltem.
Most is ez a baj, hogy teljesen letörtem a párom önbizalmát és nem kezdeményez. Ha én kezdeményezek, akkor meg ellök magától. Már nem tudom, mit csináljak... Mindent próbáltam... Vártam; erőszakos voltam; megértő voltam; duzzogtam, de semmi..
Úgy érzem, bizonyítanom kellene neki, mert én már nagyon kívánom őt és szeretném, hogy jó legyen nekünk..
Mivel próbálkozhatnék még?
23/L
Jó nagy "bajba" sodortad magad. De még nincs minden veszve, mert még nem lépett le.
Legyél 100%osan őszinte, türelmes, és legyen tartásod. De ne legyél lekezelő.
Nagyon nehéz dolgod lesz, ha sikerül, de ezt sokminden befolyásolja.
38F
én viszont nem értem, hogy miért nem örül neki, hogy a jó irányba változnak a dolgok.
ha elege lett, logikusan le kellett volna lépnie. ha pedig maradt, miért nem fogadja el a málnát a tenyeredből?
"én már nagyon kívánom őt és szeretném, hogy jó legyen nekünk.. "
nem látom a szánalmat, előző.
Én sem látom a szánni valót a szövegemben. Max a " Már mindent megpróbáltam..."
Most egy picit várok, hátha lesz valami. Nem piszkálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!