Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egészen fiatalon összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészen fiatalon összejönni valakivel, és vele leélni az életed?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy fiatalon megismert párod nem lesz veled örökre. Hogy csak fellángolás, vagy valami hasonló. mégis, ott van rá a rengeteg példa, hogy megismerik egymást 15 évesen, majd a fiú megkéri a lány kezét, feleség lesz a barátnőből, aztán anya ugyanattól a fiútól, akivel anno összejött. Együtt élik meg az életük nagy dolgait, és együtt tengetik nyugdíjas napjaikat, és kéz a kézben közlekednek 70 évesen is.... és happy end :)

Ti hogy vagytok vele?

Tapasztalatok?

:)

2010. ápr. 16. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Jó lenne, de már lassan kifutok az időből.. fiatal 20 alatt van. Nem tudom mennyi esélyem van rá a maradék 1 év és 1hónap alatt, ha az elmúlt 3 évben nem kellettem senkinek. Nem volt rá lehetőségem. Mitől változna...?

18/L

2010. ápr. 16. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:
35 éves anyuka vagyok,a páromat 17 évesen ismertem Ő már akkor 23 éves volt 20 évesen megkérte a kezem,aztán feleségül vett.Most fog megszületni a második kisbabánk.Nagyon boldogok vagyunk és szeretjük egymást.Remélem így lesz ez egész életünk végéig.
2010. ápr. 16. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
leendő anyósomék is 14-16 évesen jöttek össze! mai napig jól megvannak,és szerintem nagyon aranyosak együtt :) én párom 29 éves,remélem meg is maradunk együtt,már egy éve együtt élünk:) 16L
2010. ápr. 16. 20:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Annyira szép történeteket írtok, hogy én is reménykedem a tündérmesében:)
2010. ápr. 16. 21:43
 15/18 anonim ***** válasza:
én mpost 21 éves vagyok, 5 éve van párom..és ő volt nekem az első. Nem is hiányzik más. Összeköltözünk, lassan épül a házunk is...és jó lenne ha már jönne a bébink is ;)
2010. ápr. 20. 16:23
 16/18 Fke ***** válasza:
45%
Már elnézést, de nem kell szidni azt, aki azt mondta, hogy ki kéne élniük magunkat. Nem értek vele egyet, de egyáltalán nem pesszimizmus azt mondani, hogy hihetetlen ritka az ilyen. Inkább realista. Ha mesevilágot akartok magatok körül látni rajta, de igaza van a "pesszimistának" vajmi kevés esély van arra, hogy ez összejöjjön
2010. ápr. 20. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Én meg olyat ismerek, aki 26 évesen találkozott a most már férjével, előtte nem volt senkije. Most boldog feleség, anya, háziasszony. 5 éve volt az esküvőjük.

Olyat is ismerek, aki 16 évesen ismerte meg az akkor 26 éves párját, magyarán 10 év van köztük. A nő 34 éves, a férfi 44, és 4 gyerekük van, a legidősebb 12 éves. :)

De olyan is van, akinek a 2. házassága lett az "igazi", ők a szüleim. :D

Példát hozni mindenre lehet.

Az biztos, h én nem ebbe a csoportba tartozom. 24 éves leszek most nyáron, másfél éve van párom, előtte is voltak kapcsolataim, és még nincs szó esküvőről.

Viszont azt tudom, h a tündérmesékben én is hiszek. :)

2010. ápr. 20. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem lehetséges. Olyanok akik kitartanak egymás mellett,szeretik egymást és komoly terveik vannak együtt a jövőben megvalósulhat. És nem hiszem,hogy ha szeretik egymást,és jó köztük a kapcsolat már mikor házasságban élnek is,hogy majd idővel jön az az érzés,hogy "nem éltem ki magam".
2010. ápr. 20. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!