Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 órás főállás mellett barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 órás főállás mellett barátnőzés egyenlő a házassággal?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy itt vagyok 27 évesen, 21 éves koromig nőt nem láttam, csak azt kaptam, hogy ilyen meg olyan ronda vagyok és sosem lesz senkim, és SEMMIM (munkám pl)...

Na hát azóta voltam már jó pár nővel, meg munkám is van, megvagyok rendesen belőle, mondjuk "tombolós éveim" nekem nem voltak, csak mindig a "szemétszedés" hatalmas kinlódások árán. Mert tudjátok nekem még a legalapabb nők is ugy lettek meg, hogy taknyomon csúsztam és próbálkoztam nagoyn sokat.

Most van egy barátnőm, ő elég komolyan gondolja a dolgot, mert fél év után már gyerekvállalásról beszél és hasonló dolgokról.

Ugye a 8 órás munka elveszi az életem nagy részét. Este meg sokszor itt van a barátnőm vagy én nála.

Én ezt úgy érzékelem, hogy az álmaim megvalósításának búcsút inthetek.

Ugyanis nekem nem az az álmom, hogy megházasodjak, csináljak gyereket és 8 órás munkákba fásulva tapossam a mókuskereket, mint egy igásló.

A jelenlegi helyzet úgy érzem, hogy erre húz. Ugyanis nem tudok semmiben sem elmélyülni.

Már az is nagy szám volt, hogy heti 2-3 alkalommal el tudtam menni kondiba, ami ráadásul 10 percre van.

Nincs az mint gimiben, hogy hazajöttem iskolából, tanultam mondjuk 2 órát, utána meg leültem zenélgetni a computerrel. Ami elég jól is ment mindaddig, mig elkerültem egyetemre, ahol meg ugye nem lehetett zenélni, mert sokat kellett tanulni.

De még egy üzleti vállalkozás irányában sem tudnék elmozdulni, mert arra is honnan lenne időm :(

Minek csináljak gyereket egyébként is, ha nem tudnám eltartani? Mármint el tudnám, mert jobban keresek, mint az átlag, de azért még valóságban ez sem elég túl sok mindenre.

2016. júl. 21. 20:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Ezt hisztinek hívják amit művelsz. Nem fogod fel, hogy a csajod nem tud várni mig 40 éves leszel és esetleg bejön amit szeretnél? Vagy nem...Hagyd akkor, hogy táláljon egy olyan pasit aki neki való. Nem kell kompromisszumot kötni ha nem akarsz csak akkor ne rinyalj hogy új nő után kell nézned.
2016. júl. 25. 14:31
 52/54 A kérdező kommentje:
Magyarul erjem azzal be ami jutott
2016. júl. 25. 16:57
 53/54 anonim ***** válasza:
Neked most esett le hogy az élet tulajdonképpen abból áll hogy dolgozol, kuporgatsz hogy elérd a céljaid és családot alapíthass? Tényleg nem való mindenkinek a család. Ha azt gondolod hogy zenélésből fenn tudod magad tartani akkor hajrá csináld, de úgy biztos nem fog sikerülni ha a gyk-n szidod a "világrendet".
2016. júl. 26. 10:37
 54/54 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz, hogy havi 3-400 ezret hozzon a kis vállalkozásod (PROFIT, nem bevétel, mert a bevétel jelentős részét úgyis rá kell költened..) ,valóban nem heti 40 óra munka kell, hanem jóval több...
2016. júl. 26. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!