Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 órás főállás mellett barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 órás főállás mellett barátnőzés egyenlő a házassággal?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy itt vagyok 27 évesen, 21 éves koromig nőt nem láttam, csak azt kaptam, hogy ilyen meg olyan ronda vagyok és sosem lesz senkim, és SEMMIM (munkám pl)...

Na hát azóta voltam már jó pár nővel, meg munkám is van, megvagyok rendesen belőle, mondjuk "tombolós éveim" nekem nem voltak, csak mindig a "szemétszedés" hatalmas kinlódások árán. Mert tudjátok nekem még a legalapabb nők is ugy lettek meg, hogy taknyomon csúsztam és próbálkoztam nagoyn sokat.

Most van egy barátnőm, ő elég komolyan gondolja a dolgot, mert fél év után már gyerekvállalásról beszél és hasonló dolgokról.

Ugye a 8 órás munka elveszi az életem nagy részét. Este meg sokszor itt van a barátnőm vagy én nála.

Én ezt úgy érzékelem, hogy az álmaim megvalósításának búcsút inthetek.

Ugyanis nekem nem az az álmom, hogy megházasodjak, csináljak gyereket és 8 órás munkákba fásulva tapossam a mókuskereket, mint egy igásló.

A jelenlegi helyzet úgy érzem, hogy erre húz. Ugyanis nem tudok semmiben sem elmélyülni.

Már az is nagy szám volt, hogy heti 2-3 alkalommal el tudtam menni kondiba, ami ráadásul 10 percre van.

Nincs az mint gimiben, hogy hazajöttem iskolából, tanultam mondjuk 2 órát, utána meg leültem zenélgetni a computerrel. Ami elég jól is ment mindaddig, mig elkerültem egyetemre, ahol meg ugye nem lehetett zenélni, mert sokat kellett tanulni.

De még egy üzleti vállalkozás irányában sem tudnék elmozdulni, mert arra is honnan lenne időm :(

Minek csináljak gyereket egyébként is, ha nem tudnám eltartani? Mármint el tudnám, mert jobban keresek, mint az átlag, de azért még valóságban ez sem elég túl sok mindenre.

2016. júl. 21. 20:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az elképzelése az életről. Sok pasi akar családot, gyereket, a csajod keres majd magának egy olyat. Te meg keress olyat, aki nem. Csak közöld vele őszintén, hogy te mit akarsz, ne hitegesd hülyeségekkel. Ha kondizni meg zenélni akarsz, és nem akarsz gyereket, akkor mondd el neki, és kész. Vannak érvek a gyerek mellett és ellene is. Neked nem kell gyerek, hát ne vállalj, senki sem biztat rá. Akár soha ne vállalj, nem kötelező. Olyan családba nem való gyerek, ahol nem várják jó szívvel, olyan ember ne legyen apa, aki nem akar apa lenni. Te nem akarsz - ez tiszta sor. Neked ez áldozat, nem öröm.

Nincs ezzel baj, csak őszintén mondd el az aktuális nőidnek, hogy mi az ábra család-gyerek téren, hogy ne kergessenek hiú ábrándokat.

2016. júl. 21. 20:41
 12/54 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi az igazi problémád.
2016. júl. 21. 20:42
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
11-nek igaza van. Ennnyi.
2016. júl. 21. 20:43
 14/54 A kérdező kommentje:

na állj...a legtöbb ember hitelek súlya alatt nyög.

mert hitelek nélkül nem lenne háza, kocsija, tehát másképp nem tudná hozni az elvárt életszinvonalát, mert nem elég rá a jövedelme...

komolyan, valaki úgy gondolja, hogy IGY MEGÉRI ÉLNI? Mindezt megéri beszopni, mert a családod ad annyi örömet, ami miatt megéri?

És az időt (és energiát) honnan veszed meg majd, hogy velük legyél?

2016. júl. 21. 20:49
 15/54 anonim ***** válasza:
97%

Kézeld, van, aki nem szeret se kondizni, se a számítógép előtt kockulni, hanem jobban szeret a srácaival focizni. Ilyen is van. Nem tudom, miért fáj az neked, hogy mások szaporodnak. Ha a szüleid is zenélni meg kondizni akartak volna gyereknevelés helyett, akkor nem írogatnál ide hülyeségeket.

Neked nem kell gyerek - értjük. Másnak azért hadd legyen már, ha szeretne. Oksa?

2016. júl. 21. 20:54
 16/54 A kérdező kommentje:

de érted, szereti az apa a gyerekeket, szeretne velük játszani, csak ugye a munkában robotol elég sokat, ezért nem tud velük annyit lenni, mint amennyit akarna

és beletörödnek az emberek, hogy ennek a konstrukciónak ennyi az ára és elfogadják...

számomra ez elég nyugtalanító. Szerinted a gyereked megvárja, hogy végezz a munkahelyen és csak utána fogja kimondani az első szavát? Mikor éppen otthon vagy? Nem, hanem ezekről szépen lemaradsz, és elfogadod a sorsod, mert tudod, hogy munkahelyen kell dolgoznod, hogy a családodat fenn tudd tartani. Miközben meg állitolag szereted a családodat és velük szeretnél lenni?

2016. júl. 21. 20:59
 17/54 anonim ***** válasza:

"Nincs az mint gimiben, hogy hazajöttem iskolából, tanultam mondjuk 2 órát, utána meg..."

Üdv a felnőttlétben. Való igaz, nem lesz annyi szabadidőd, mint korábban, ezért kellene sorrendet felállítanod, hogy mi az, amit valóban szeretnél csinálni. Ha úgy érzed, túl sok időt töltesz a barátnőddel, amit inkább szívesebben fordítanál edzésre, zenélésre, beszéld meg vele. Mindenkinek kell hobbi, nem jó folyton egymás nyakán lenni, persze ha ez azt jelentené, hogy szinte sosem látnátok egymást, akkor lehet érdemes lenne levonni a következtetéseket...

"ŐSZINTÉN? van olyan ember, akinek az az álma, hogy legyen egy családja"

Őszintén, én örülnék neki, ha lenne családom, gyerekeim. És ha sorrendezni kéne, hogy egy gyönyörű modern házat szeretnék sportkocsival, illetve bejárni a világot, akkor inkább előbbit választanám, hiába álmom (sportkocsit leszámítva) mind.

2016. júl. 21. 21:00
 18/54 A kérdező kommentje:
kondizni nem szeret? Jó neki az aputest, a jó kis elhizás, utána meg 40-50 évesen már gyüjtögeti a mindenféle mozgásszervi betegségeit és hasonlók.
2016. júl. 21. 21:00
 19/54 A kérdező kommentje:

nekem nicnsenek fényűző álmaim...

mondjuk azon el lehetne gondolkodni, hogy a "nyaralás" milyen kulcsfontosságú sok ember életében abból az egyszerű okból kifolyólag, mert a nyaraláson kiszakadhatnak a mokuskerékből és ugy élhetnek, ahogy szeretnének.

ismétlem: ÚGY ÉLHETNEK (pár napig), AHOGY SZERETNÉNEK

és mint tudjuk, az életszinvonalak magyarázatakor még a média is sokszor lebegeteti, hogy melyik társadalomban mennyit mennek nyaralni az emebrek, mintha ez valami mérőszám lenne.

2016. júl. 21. 21:04
 20/54 anonim ***** válasza:
93%

Persze, sokkal jobb 27 évesen arról álmodozni, hogy úgy élsz, mint egy kamasz, és majd híres milliomos zenész leszel, mert gépen pötyögsz...

A csajod idejét nincs jogod húzni. Ne etesd hazugságokkal. A végén úgy gondolja, hogy te egyébként akarsz gyereket, és nem gond ha besikerül. ;)

Aztán fizetheted a gyerektartást, ha akarod, ha nem.

Majd 37 évesen benő a fejed lágya, amikor már pénzért kapsz csak nőt...

2016. júl. 21. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!