Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz e hogy fél év után még nem mondtam ki a pasimnak h szeretem?
szegény srác:S lehet azt hiszi csak kihasználod és nem is szereted..
amúgy mi az oka annak h nem mondod ki? nem szereted?
Nem baj,én is fél év eltelte után mondtam ki,de nekem tudta a párom,hogy nagyon nehezen mondom ki és csak akkor ha tényleg úgy érzek teljes szívemből,senki se fontosabb nála. :) 3 éve együtt,azóta persze rengetegszer mondtam ki neki. :)
18/L és pedig 28/F
Na ez az, amit sosem értettem. Miért kell ekkora jelentőséget tulajdonítani egy szónak?? Ha szereted, akkor légy vele és éreztesd, ennyi - ha pedig úgy érzed, hogy hiányolja, akkor mondd neki (ez még nem azt jelenti hogy kimondod a nagy igent...)
Ha meg azért nem mondod, mert nem szereted, akkor ne húzd az agyát, keressetek mindketten mást. Túl rövid az élet ahhoz, hogy a fiatal éveidet így töltsd el!
Én a barátomnak 3 hét után mondtam ki először, hogy szeretem. Egy focimeccsről jöttünk ki a stadionból és nevetgéltünk, fogtuk egymás kezét. Akkor és ott ezt éreztem é kimondtam. Ennyire egyszerű.
23/L
17:57
Köszi, átgondolom, lehet, h van benne valami igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!