Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önző. Ha nem szeretném magammal vinni a barátomat táncolni?
Rendszeresen salsázom, van ott egy kialakult társaságom. A tánc az egyik legnagyobb szenvedélyem. A barátom mondta, hogy szívesen eljön, ha megtanítom (nem én kértem). Az az igazság, hogy nem sok kedvem van. Egyrészt nem tudok megtanítani valakit táncolni, mert csak követni tudok, nem vezetni. Másrészt nem szeretnék nála "leragadni". Szeretek minél jobb táncosokkal táncolni, és rosszul érezném magam, ha egyedül hagynám. Főleg kezdőként nem tudom, felkérne-e más nőket. A féltékenység nem hiszem, hogy probléma lenne a kapcsolatunkban, de ki tudja.
Szeretem őt, de ezt szeretném megtartani magamnak. Vagy kizárja hogy szeressem őt?
Nagyon remélem hogy a 10es válasz poén szintű és nem a válaszoló ilyen alulfejlett.
Azonban abban van igazság hogy még nagyon a kapcsolat elején jártok így könnyen lehet hogy szeretne közös pontokat kialakítani veled. Mivel neked fontos a tánc szeretné megismerni. Ahogy fentebb írták beszéljétek meg kössetek olyan kompromisszumot ami mindkettőtöknek jó. Mint tudjuk néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha nem kommunikáltok az csak félreértést és vitát szül.
Nincs értelme elmenni vele szórakozóhelyre táncolni, mert ehhez kéne egy bizonyos előképzettség. Főleg a kubai zenék világában, ahol az ütemet kihallani egyáltalán nem magától értetődő.
Helyedben bemutatnám neki a salsát (szóban és ruedás videók által) majd együtt beiratkoznánk egy kezdő tanfolyamra. Úgy három hónap után jöhetne a táncos buli (nekem legalábbis ennyi idő kellett, mire elég figurát ismertem, hogy ne legyen unalmas).
Mi lenne, ha elmennél a saját óráidra is, meg a csávóddal külön alap órákra is?
Ha a tánc a mindened, plusz imádod őt, akkor tapsikolva mondanád hogy "Igen! Ezaz! Hihihi!"
Volt hasonló karakterű partnerem, mint te, azt hiszem, átérzem a sztorit, nem hibáztatlak. :)
Egyrészt én a helyedben vázolnám neki, hogy nem vagy az a türelmes tanárnéni típus, és nem is értesz hozzá, de azért nagyra becsülöd a törekvéseit. Őszinteség mindenek előtt. (Az apám beszél olyan idegen nyelven, amit szívesen megtanultam volna tőle, de apám sem az a tanárbácsis típus...)
Másrészt szerezhetnél neki a táncos köreidből oktatót, esetleg a szokásos táncaid mellett eljárhatnál vele kezdő órákra. Is.
A saját, szórakozási-kikapcsolódási-társasági célú táncaidat ne hanyagold el, mert akkor megutálnád miatta a vétlen párát, és azzal senki sem jár jól.
Szeresd őt úgy, ahogy van, ő meg viszont. Megoldjátok ezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!