Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem titokban le fényképezett . Szerintetek ez belefér?
1,5 éve vagyunk házasok . reggel azon kaptam, hogy bugyiban fekszem és fotóz . Mikor megkérdeztem mit csinál , letagadta . Akkor mondta el , mikor ki keltem magamból es megütöttem, hogy tuti megcsal azert titkolozik.
Nekem nincs akkora igényem a szexre, mindig is ezen vitáztunk . Tudom hogy hiányzik neki, hogy odamenjek hozza es kezdeményezzek. Mondta többször hogy jolesne neki ha szexi üzeneteket küldenék neki, vagy csak kezdeményeznek en is nem csak o . Sokszor visszautasítom , ellokom magamtól. Ezeket azert írom le, hogy képben legyetek.
Ma nagyon csúnyán bántam vele , véraláfutások lettek a karján annyira megmardostam. Azt mondja magának csinálta a képet, hogy ne legyen az , hogy minden este vitázunk a szexen ..
miért, szerinted mi a közös Vajna nagypapó és Timike közt?
Segítek:
papírból van és mindent megvehetsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!