Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal összevesztünk. Mondhatjuk hogy most én voltam a hibás. Ezt miután lenyugodtunk, be is láttam, és bocsánatot kértem. Erre ő előjött ezzel?
Figyelt kérdés
Azt mondja ,hogy úgy döntött most egy hétig nem akar látni.Elég ritkán találkozunk egyébként is,hetente max. 2-szer.Én meg erre ezt mondtam,hogy adok neki egy két napot,mert megértem,ha ennyire szüksége van.De ha nem jön csak tényleg egy hét múlva akkor ne is jöjjön többé.Ha nem jön akkor a büszkesége fontosabb volt mint én.Valahogy így vagyok vele.Volt már néhány veszekedésünk és én soha nem csináltam ezt mint ő.Nekem már két nap után hiányzik.Olyan furcsa.Szerintetek szereti az ilyen pasi a barátnőjét?Nagyon elbizonytalanodtam.Jól tettem hogy ultimátumot adtam neki? Vélemény?2016. júl. 19. 23:16
11/14 anonim válasza:
Nem egyébbé NEM azt mondtam a veszekedés jó megoldás hanem azt hogy nem feltétlenül rossz!! Na meg nem tudom hány éves ön/te de a generáció változása miatt a gondolkozások sem egyformák az emberek körében. Kedves kérdrzőt nem tudom hány éves de biztos óriási kot külőnbség van közte én ön között ezért már másképp látja mindenki a világot. Nem kell lehülyézni egy választ azért mert nem tetszik nem önnek szólt
12/14 anonim válasza:
#11: szerintem tegeződjünk, az interneten vagyunk :)
Elnézést kérek, tényleg nem azt írtad, hogy a veszekedés a >legjobb< módszer. Alapvetően arra akartam rámutatni, hogy szerintem a veszekedés egyáltalán nem "szükséges" a kapcsolatban, eleve nem szabad hagyni úgy elmérgesedni a problémákat és felgyülemleni a sérelmeket, hogy veszekedést okozzanak.
Tudom, ez nem mindenkinek megy, vannak indulatos emberek, akik képesek akár egy életen át a kiborulás-megsértődés-kibélülés ciklusai mentén élni. Én nem tudnék :D
13/14 anonim válasza:
Szerintem sem szabad elmérgesedni hagyni a dolgokat de az ha van benne némi négyzeteltérés az még belefér szerintem. Nem azt mondom az jó de nem is rossz, persze ha tényleg kisebb dolgokról van szó nem pedig nagyokról :)
14/14 anonim válasza:
Jót röhögtem ezen a "négyzeteltérésen:.:D
Az nézeteltérés te ostoba.
Azóta rendeződött a kapcsolatotok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!