Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szabad kommunikálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szabad kommunikálni a volt feleséggel?

Figyelt kérdés
Hölgyek! Hogy viszonyulnátok ahhoz, ha a párotok a volt feleségével napi szinten kommunikálna? 3,5 éves a közös gyerek.

2016. júl. 19. 00:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen pici gyereknél teljesen normális szerintem. Miért ne beszélhetne akár minden nap a gyerekével? Egy ekkora gyereknek gyanítom nincs saját telefonja hogy őt hívja. Igen is vegyen részt a gyerek életében áttol, hogy elváltak. Aki ilyenen feszkózik az gondoljon bele mielőtt összejön valakivel akinek már van gyereke. Nekem se menne ezért nem is kezdenék ilyen férfival.
2016. júl. 19. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az "új nő" azért bele gondolhatna, hogy ő is lehet még ex, aki egyedül marad egy gyerekkel. Szerintem néhányan átértékelnék a dolgokat!!!
2016. júl. 19. 10:44
 13/13 Költőnő? ***** válasza:
Én egyvalamit nem értek. Csak nekem tűnik úgy az itt leírtak alapján hogy volt feleséget tilos ténylegesen jóban lenni?
2016. júl. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!