Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hosszútavú egy olyan kapcsolat, ahol nincsen meg a kozos intelligencia, ( és ez számomra fontos ) de minden más megvan?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit, aki ezt az aprócska tényt leszámítva álmaim nője..Azonban egyre inkabb kezd zavarni ez a tény, mert fontosnak tartom. En olyan vagyok, aki szeret művelt közegben lenni, érdekes dolgokról beszelni az emberekkel. A jelenlegi barátnőm nagyon szeret, és odafigyel mikor mesélek neki, de engem zavar, hogy nem tud hozzászólni, illetve hogy minden téren én adom az új infót, viszont nekem pedig információéhségen van, vagyis szeretek új dolgokat hallani, tanulni a paromtol.
En vagyok ennyire begyöpösült, vagy jogos a felvetésem ?
2016. júl. 18. 11:08
11/11 anonim válasza:
Egyszerűen más az érdeklődési körötök. És ez normális, én úgy gondolom. Az, hogy szerinted nem tud a világ dolgairól az maximum annyit jelent, hogy nem érdekli az adott téma. Én sem tudom az aktuális politikai trendeket, hogy mi a helyzet koreában, mert egyáltalán nem érdekel. Ellenben lehet, hogy többet tudok a hangszerkészítésről, mint te. Ez egy ilyen dolog. Valószínűleg a pároddal is ez a helyzet, nem biztos, hogy ő a "buta". (31/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!