Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ilyen keves csinos es szep no Magyarorszagon?
És csak p*fázik Marok Marcsa. :D
Menjél Casanova, hódítsd meg a világ legszebbjeit, ugyanis mindegyik rád vár. A te szottyadt, ronda pofikádra és löttyedt s__gedre, testedre! Azt meg különösen imádni fogják, hogy annyi eszed van, mint egy amőnak. ;)
Amúgy szerintem is van valami bajod, fejben. Leszopatnálak bőnyállal, hátha megjönne az eszed. :DDD
Kevés a csinos, szép nő Magyarországon, más máshol is ....
Ronaldo nem számít izmosnak ....
Kérdező, én arra gyanakszom, hogy egy optikus könnyen orvosolná a problémádat. xD
#44 ronaldo nem egy sulyemelo hanem focista ...
Ha azt írtad volna, hogy nem egy súlyemelő, nyilván nem reagálok rá. Nem tudtam, hogy hogy néz ki, úgyhogy rákerestem, aztán jót nevettem a "Ronaldo izmosnak számít? lol ezen hangosan röhögök" megjegyzéseden.
Szerintem pont annyira nem izmos, mint amennyire kevés a csinos, szép nő Magyarországon.
De tényleg minden relatív - nyilván dönthetsz úgy, hogy nálad Lazar Angelov számít átlagosnak izomzat tekintetében. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!