Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van ilyen keves csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ilyen keves csinos es szep no Magyarorszagon?

Figyelt kérdés
Tudom a ferfiak kozott is keves a jo alkatu egyen, es mas orszagokban sem jobb a helyzet, de magyarkent, es ferfikent ez zavar! Az eddigi elettarsaim mind kozepszeruek voltak unom mar, hogy nagy ritkan latni csak jo noket normalis ruhaban!

2016. júl. 15. 19:17
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
61%
A magyarok jobban néznek ki mint a németek, franciák, angolok, finnek. Konszolidáltabbak. És nem arra értem hogy nincs kint a mellūkm egy garbóban és farmerben is megnéz mindenki. Kellemetlen is.
2016. júl. 15. 23:41
 32/50 A kérdező kommentje:
#30 Azt honnan tudnad te hogy ki milyen kerdest ir es milyen cellal anonim modon? Attol hogy jonak tunnek a parametereid meg lehet csunya arcod gorbe labad!
2016. júl. 16. 00:00
 33/50 A kérdező kommentje:
#31 ha farmerban (ferfi ruhaban te kis transz) megneznek akkor vagy nagyon jo no vagy ,vagy igenytelen fickok neznek meg! A finnek kb magyar szint amugy! Nyugatiaknal nem voltam annyit hogy velemenyt mondjak! ;)
2016. júl. 16. 00:03
 34/50 A kérdező kommentje:
$31 te meg el is vagy szallva magadtol! "Mindenki megnez" elmesz te a bus p..aba! ;)
2016. júl. 16. 00:05
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy szerinted csúnyák a magyar meg a többi x országban a nők, de kérdem én: Melyik az az ország szerinted ahol szépek a lányok? Csak mert kb az összes hozzánk közel levő országot fikáztad.
2016. júl. 16. 01:36
 36/50 anonim ***** válasza:
80%
Hagyjátok. Rengetek országban voltam. Az arab orszagokban is voltak gyögyörű nők. Pl. csak a szeme látszott de gyönyörűen ki volt smikelve. Női szemmel is szèp szemek. Vonzó nők vannak minden országban. Rondák is.
2016. júl. 16. 01:46
 37/50 anonim ***** válasza:
Sem csúnya arcom nincs, sem görbe lábam. :) Tudom jól, hogy a legtöbb ember szerint különleges, szép arcom van, a paramétereket csak azért írtam, hogy kifejezzem, mennyire nem vagyok tömzsi. :D De tök mind1, mert mélyen az igényeim alatt vagy agyilag.
2016. júl. 16. 06:33
 38/50 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező,hamár így lehúzod a világ nőinek 95%át,ugye fejileg megütöd Ronaldo szintjét és fektetsz is annyi energiát a kinézetedbe,mint ő?Öltözködésre és gyúrásra egyaránt.Ha igen,azt mondom oké,igazad van,de ha nem,akkor gyakorolj egy kevés önkritikát.
2016. júl. 16. 06:48
 39/50 A kérdező kommentje:
Ronaldo izmosnak számít? lol ezen hangosan röhögök. hogy fejre mennyire jóképű azt nem tudhatom,mivel nem vagyok nő. én átlag vékony sportos gyereknek mondanám,de izmosnak semmikép.
2016. júl. 16. 08:50
 40/50 anonim ***** válasza:
76%

Igaza van annak, aki fentebb írta, hogy ez egy remete. Nem tudom minel vitatkoztok egy megkeseredett hülyegyerekkel. Ronaldo nem izmos? :D

Elnézést. Nem csak hülye és remete, még vak és irigy is. Emberek, gondolkozzatok. Ez egy szociopata! Antiszociális. Csak egy árnyék, aki nem tud kitörni, de nem is fog. Panaszkodik, kritizál. Ki ez? Suttyó remete.

2016. júl. 16. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!